Tanga!
Nekem is tetszik, hogy pl amikor zuhanyzik, látni lehet a bőrön a tanga lenyomatát.
Nekem is tetszik, hogy pl amikor zuhanyzik, látni lehet a bőrön a tanga lenyomatát.
Szerintem is a tanga a legszexibb. Imádom egy nő formás fenekén azt lesni, milyen fehérnemű lehet raja. Olyan izgató tud lenni a "lenyomat".
Igazad van, ízlésről nem szabad vitatkozni. És nekem se tetszik se a tetoválás, se a piercing, se a szilikonmell. Más meg pont ezekért vadul be.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 08. péntek 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 22:29
Törölt felhasználó (167773)
Ízlések és pofonok...Szerintem ezen nem érdemes vitatkozni .Nekem a tanga ugyanúgy nem jön be mint pl. a piercing , a tetoválás vagy a
hi
szőke haj.
alf
dr alf
og alf
énezett
Én csak tangát hordok normál bugyijaim már nincsenek. Egy tanga sokkal szexi mondjuk nem mind1 mekkorán van
Ízlések és pofonok...Szerintem ezen nem érdemes vitatkozni .Nekem a tanga ugyanúgy nem jön be mint pl. a piercing , a tetoválás vagy a
2008. 08. 08. péntek 00:15
hi
szőke haj.
(Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2008. 08. 08. péntek 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
dr alf
og alf
énezett
Vitatkozom veled. A nejemnek sokkal formásabb a popsija, ha tangát vesz fel, mint bugyiban.
Vitatkozom veled. A nejemnek sokkal formásabb a popsija, ha tangát vesz fel, mint bugyiban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 22:45
Törölt felhasználó (167773)
Szerintem is szexisebb ha egy kicsit többet takar.Nekem még a tanga senkin sem tetszett és valószínűleg nem is fog.Ha tangában látok valakit,mindig arra gondolok hogy egyáltalán minek vette fel,hiszen olyan mintha nem lenne rajta semmi.Azonkívül a tanga szerintem optikailag nagyítja a feneket,a hagyományos meg kisebbnek mutatja.Azt hiszem ezt sok nőnek tudnia kéne.
Szerintem is szexisebb ha egy kicsit többet takar.Nekem még a tanga senkin sem tetszett és valószínűleg nem is fog.Ha tangában látok valakit,mindig arra gondolok hogy egyáltalán minek vette fel,hiszen olyan mintha nem lenne rajta semmi.Azonkívül a tanga szerintem optikailag nagyítja a feneket,a hagyományos meg kisebbnek mutatja.Azt hiszem ezt sok nőnek tudnia kéne.
ez kérem egy konkrét, határozott vélemény! tehát szereted a franciabugyit, szereted a tangát, szereted a síma bugyit.
a pinát szereted te, de ne szégyelljed...
(Ez egy válasz almakukac üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 18:33
a pinát szereted te, de ne szégyelljed...
(Ez egy válasz almakukac üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
csá all, az én kedvencem a tanga meg a francia de ha vkinek jól áll a sima akkor az is jo
csá all, az én kedvencem a tanga meg a francia de ha vkinek jól áll a sima akkor az is jo
Egy kis kedvcsináló a franciabugyit kedvelőknek. Aztán jöhetnek a vélemények, ellenvélemények.
Szóval nekem ez tetszik:

Szóval nekem ez tetszik:

Légyszíves és ne használj nagy betűket, mert itt kiabálásnak számít!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 02. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 14:06
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 02. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60826)
NEKEM A KEDVENCEM A TANGA A NEJEM SZEXIS KEREK POPOJÁN NAGYON JÓL ÁLL. aLAPJÁBAN VÉVE SZERINTEM A NŐIESEBB NŐKÖN ÁLL JÓL
NEKEM A KEDVENCEM A TANGA A NEJEM SZEXIS KEREK POPOJÁN NAGYON JÓL ÁLL. aLAPJÁBAN VÉVE SZERINTEM A NŐIESEBB NŐKÖN ÁLL JÓL
Kedvenc bugyim!Sokkal izgalmasabb, ha egy kicsit többet takar (mint pl. a tanga), a kevesebb néha több!
Mindkettő gusztusos, szép lehet egy nőn. Van akinek a tanga nem áll jól, inkább a fiataloknak a viselete szerintem. A lényeg, hogy a benne lévő is gusztusos legyen, úgysem marad rajta sokáig.
Nekem kedvencem a franciabugyi, többet takar izgatóbb, tovább lehet vele dolgozni amíg lekerül. Bár az is igaz volt, hogy úgy téptem le mert "nagyon szorított az idő"

Nekem kedvencem a franciabugyi, többet takar izgatóbb, tovább lehet vele dolgozni amíg lekerül. Bár az is igaz volt, hogy úgy téptem le mert "nagyon szorított az idő"

Ha a kettő közül kell választani akkor a tanga szexysebb a csajon, de a franciabugyi még szexysebb.
kivéve ha a "hagyományos alkú" de már fel van "turbózva, hogy nagyon szexy legyen.
(igaz nem a fehérnemű a lényeg...)
kivéve ha a "hagyományos alkú" de már fel van "turbózva, hogy nagyon szexy legyen.
(igaz nem a fehérnemű a lényeg...)
Szia Krok! sajna még nem találtam!(
Gonosz... Olvasd vissza, Jamo, vannak itt "rászoktatós" tippek.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintünk is ott lapul
(Ez egy válasz Jamo72 üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 13. vasárnap 20:21
Sziasztok! Ffi létemre jódarabig nem izgatott a fehérnemű,inkább a tartalma. Most ugy vagyok vele,hogy mindkettő. Csak a nejem nem dijjaza a tanga bugyi ötletemet. Majd veszek.mondja,aztán én vettem,most meg ott lapul a fiókban,használatlanul...szerintetek?
Sziasztok! Ffi létemre jódarabig nem izgatott a fehérnemű,inkább a tartalma. Most ugy vagyok vele,hogy mindkettő. Csak a nejem nem dijjaza a tanga bugyi ötletemet. Majd veszek.mondja,aztán én vettem,most meg ott lapul a fiókban,használatlanul...szerintetek?
Annyira nehezen szoktam rá a tangára,óckodtam tőle, hogy nem lesz kényelmes!Most meg már nem tudnék nélküle élni!
A francia bugyit is szeretem, és a párom is szereti ha abban lát!
A francia bugyit is szeretem, és a párom is szereti ha abban lát!

pétya88

SracBp