Van akinek a tanga jól áll, van akinek a hagyományos is jól áll. Csak legyen benne valami meleg...
Ez is csak emberi dolog... a lényeg a belső értékeken van

kinek ez kinek az áll jól
nehéz kérdés. alapvetően tanga párti vagyok, bár abból is tudnak elég ótvarokat készíteni, és mostanában láttam hagyományost, amely igen izgató volt... olyan csipkés, francia nadrág szerű... azért ha szavazni kéne, akkor tanga. az a spárgás típusú...:)
:)))))))))
Mindegy melyik, hiszen nem a csomagolás számít hanem amit becsomagolnak. De az az igazság, hogy jobban szeretem ha nincs semmi alul. De ha szavazni kellene én mindenesetre a tangára ütném a voksom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 19:30
Törölt felhasználó (55658)

Tanga. Olyan mint ha nem is lenne rajtad semmi.
De kérdem én - ha egyszer már vettél "gyenge minöségü árut", jó csomagolásba - következö alkalommal ujra megveszed ugyanazt az árut? Különben a 499-es valóban jó "minöségö áru" (nem a fehérnemüre gondolok).
inkább tanga, de csak ha van a csajban önkritika h felvegye e vagy sem
TANGA NÉLKUL AZ A VALÓDI
mind a ketto jo, de anelkul meg jobb, de tangaban jobban nezz ki a csajom feneke
Szerintem csak tanga...
Fekete tanga!
francia bugyi
Naná, hogy tanga:

mindenkeppen egy vadito tanga,mert a masik mar kiment a divatbol,es az nem a mai lanyoknak valo!!

Alkattól függ, hogy melyik a vadítóbb. Láttam már mindkettőben jót és roszat is. Egyébként a tanga egészségtelenebb.
mindegy hogy tanga vagy sem a körités a lényeg,meg persze kinek mi az izlése
Akkor is tanga: