Van egy harmadik alternatíva:
Ha nincs alúl semmi, akkor nem kell semmit levenni
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 15:05
Ha nincs alúl semmi, akkor nem kell semmit levenni

áhhh!!!!! ezt a marhaságot!!! nem kibaszott mindegy,hogy milyen bugyi van rajta? mindegyiket le lehet venni(tapasztalat). mellesleg a barátnőm is tangát hord napközben. de a legjobb barátnőjét nem sikerült átszoktatnia a "kommunista" bugyiról
remélem a kedves adminok elnézik nekem ezt a "politizálást",ami nem az akart lenni,csak ők így hívják...

remélem a kedves adminok elnézik nekem ezt a "politizálást",ami nem az akart lenni,csak ők így hívják...
áhhh!!!!! ezt a marhaságot!!! nem kibaszott mindegy,hogy milyen bugyi van rajta? mindegyiket le lehet venni(tapasztalat). mellesleg a barátnőm is tangát hord napközben. de a legjobb barátnőjét nem sikerült átszoktatnia a "kommunista" bugyiról

Tanga

Fertőzést összeszedni, csak mert tanga van rajta, és nem bugyi?
Vízből mindenhonnan szedhet össze valamit az ember (fül, bőr, száj), mégsem szkafanderben pancsolunk, ez butaság, hogy a fürdőtangát épp ezért mellőzi.
Mindemellett a nők túlnyomó többsége a mindennapokban tangát hord, mégsem fertőződnek lépten-nyomon...
Próbálkozásod remélem siker követi, de ne felejtsd, a francia bugyesz is naggyon király
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 10:58
Vízből mindenhonnan szedhet össze valamit az ember (fül, bőr, száj), mégsem szkafanderben pancsolunk, ez butaság, hogy a fürdőtangát épp ezért mellőzi.
Mindemellett a nők túlnyomó többsége a mindennapokban tangát hord, mégsem fertőződnek lépten-nyomon...
Próbálkozásod remélem siker követi, de ne felejtsd, a francia bugyesz is naggyon király

Köszi a tippeket, már mind megvolt. Tudja, hogy gázul néz ki az átsejlő bugyivonal a vékony nadrágon. Azzal érvel, hogy a tangán keresztül könnyebben kap vmi fertőzést (pl. fürdőtangában), de ez baromság, tudom. Megsérteni nem akarom. Amit még megpróbálok, az a régi jó "bevásárlás" - ha a tőlem kapottat nem hordja, baj lesz. Köszi a tippeket!
Köszi a tippeket, már mind megvolt. Tudja, hogy gázul néz ki az átsejlő bugyivonal a vékony nadrágon. Azzal érvel, hogy a tangán keresztül könnyebben kap vmi fertőzést (pl. fürdőtangában), de ez baromság, tudom. Megsérteni nem akarom. Amit még megpróbálok, az a régi jó "bevásárlás" - ha a tőlem kapottat nem hordja, baj lesz. Köszi a tippeket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 18. szerda 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 15:21
Törölt felhasználó (86984)

Amit pongrác ír az sztem is jó, vagyis mondd neki, hogy látszik a gatya alatt és gáz.
Bár az én feleségem azt mondaná, ha nem teszik ne nézz rá!
Szerencsére ő tangát hord mindig.
jöhetnél felénk strandolni
(Ez egy válasz kis_csaj üzenetére (2007. 07. 18. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak tangákat hordok, még fürdőruciban is

Amit pongrác ír az sztem is jó, vagyis mondd neki, hogy látszik a gatya alatt és gáz.
100kg-s testen nincs az a tanga ami jól áll, de amúgy tanga párti vagyok.
Emellett kezd feljönni az átlátszó francia bugyi. Újabban ezzel visz az őrületbe a csajom, sikerrel, állati szexi benne
Emellett kezd feljönni az átlátszó francia bugyi. Újabban ezzel visz az őrületbe a csajom, sikerrel, állati szexi benne

Azt próbáltad már,hogy veszel neki egy gyönyörű szettet (mídereset),amitől minden nő elalél? És megkéred,hogy abba várjon,mikor hazamész a munkából. És ha megfelelően reagálsz,talán rájön,hogy az ő érdeke is,hogy még jobban tetszen neked.
Amúgy semmi ötletem ezen kívül. Pár nap alatt megszokja,ha először zavarja is. (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 07. 16. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 16. hétfő 16:31

Amúgy semmi ötletem ezen kívül. Pár nap alatt megszokja,ha először zavarja is. (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 07. 16. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)

SEGÍTSÉG! Mivel tudnám rávenni a bnőmet, hogy végre áttérjen a tangára? Az istennek nem hajlandó fölvenni, mindig talál vmi kifogást...
SEGÍTSÉG! Mivel tudnám rávenni a bnőmet, hogy végre áttérjen a tangára? Az istennek nem hajlandó fölvenni, mindig talál vmi kifogást...
ez ruha függő is egy kicsit, de ha lehet akkor tanga
120 kilósnak majdnem minden tangává válik

Francia és tanga,nálam ez a kető a nyerő.Ímádom,a sexi fneműket,combfix,harisnyatartó,stb. és úgy tapasztaltam,hogy a lányok is szívesen öltöznek be.Sokkal izgatóbb így a sex.
selyem francia...
nekem például a francia fazon jön be,ez takarja a nem túl tökéletes popsimat
Ezt kibeszéltük, szerintem is a végcél hogy a farok áljon, és utánna a többi már jön magától
Hát vili, hogy tanga!De azért érik az embert meglepik.Még középisis koromban sítáborban voltunk a Radnai-havasokban, ott összejöttem egy román csajjal, amolyan tenyeres-talpassal.Eszméletlen tundrabugyi volt rajta, meg "bunda" alatta(kikezdte a farkam), de ezek ellenére qrva jó volt, átkeféltük az éjszakát!
Én? Hát, főleg a tangát, de van pár franciám is, néha sokkal kényelmesebb... meg szeretem a női boxereket is, tudjátok, olyan, mint a francia, csak egy picit hosszabb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 07:27

Törölt felhasználó (72326)

Te melyiket szereted?
Nekem a francia jön be, de bizonyos esetekben a semmi izgalmas, és néha elöny ha nincs semmi se.