Te melyiket szereted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 00:52
Törölt felhasználó (39340)

Továbbra is csak azt tudom mondani, h annyira egyénfüggő, h kinek mi áll jól és kinek mi tetszik... Mindenkinek más a szép és a kényelmes. Például ismerek olyat, aki egyszerűen irtózik a gondolattól, h valami "bevágjon a seggébe" egész nap, pedig nem néz ki rosszul a csaj. Jah, és azoknak a pasiknak, akik próbálják rávenni a feleségüket/batátnőjüket a tanga viselésére, azt tanácsolom, h csak egy napra, vagy legalább egy-két órára próbálják ki, h mennyire "kényelmes"... Mondjuk meg lehet szokni, de télleg, érdemes kipróbálni

szerintem a francia csikés bugyi kasszisal a tanga előtt van!!
az biztos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 20:32
Törölt felhasználó (20803)

CSAK ILYEN NE LEGYEN!!!

amúgy meg mi férfiak mennyivel vagyunk jobbak??? jó,ha egy férfi egy fokkal szebb az ördögnél,akkor már elmegy. de ne legyünk már ilyen túl igényesek emberek! a pina az pina bundabugyiban meg csillivilli csipkés tangában is. hát még nélküle!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 25. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 10:53
Törölt felhasználó (53426)

Én a fürdőben ,és a strandon szoktam nézni ,melyik hölgy milyen stílust visel .Hát elkeserítő ez az önkontroll nélküli öltözködés. Egyébbként csinos hölgy tangában ,de ki kandikáló szőrszálakkal . Hatalmas fenék tangában . Ezek a leg borzalmasabb esetek .
tudod,a mai ínséges helyzetben már nem éri meg olyan nagy seggre hagyományos bugyit gyártani, hiszen fél kína a hozzá való műszálat gombolyítaná
, és a több anyagból gyártott bugyogót sem tudják a "józsin" meg a keletiben 200 forintnál drágábban eladni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 25. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 10:53

Törölt felhasználó (53426)

Én a fürdőben ,és a strandon szoktam nézni ,melyik hölgy milyen stílust visel .Hát elkeserítő ez az önkontroll nélküli öltözködés. Egyébbként csinos hölgy tangában ,de ki kandikáló szőrszálakkal . Hatalmas fenék tangában . Ezek a leg borzalmasabb esetek .
továbbra is csak tanga tanga tanga
Én a francia bugyira voksolnék

Továbbra is csak azt tudom mondani, h annyira egyénfüggő, h kinek mi áll jól és kinek mi tetszik... Mindenkinek más a szép és a kényelmes. Például ismerek olyat, aki egyszerűen irtózik a gondolattól, h valami "bevágjon a seggébe" egész nap, pedig nem néz ki rosszul a csaj. Jah, és azoknak a pasiknak, akik próbálják rávenni a feleségüket/batátnőjüket a tanga viselésére, azt tanácsolom, h csak egy napra, vagy legalább egy-két órára próbálják ki, h mennyire "kényelmes"... Mondjuk meg lehet szokni, de télleg, érdemes kipróbálni

a tanga nagyon jó főleg ha bele van húzva egy lucskos punciba !
És a franciabugyi jól áll egy csoffadt popón? Vagy a nagymama tundrabugyija?
A tanga sztemis azért majdnem minden popón jól áll. (A többségen, vagy pedig kevés feneket láttam)
A tanga sztemis azért majdnem minden popón jól áll. (A többségen, vagy pedig kevés feneket láttam)

Törölt felhasználó (39340)

Mindenkinek más áll jól az alakjához, szerintem. Persze van, akinek minden jól áll. A francia az inkább csak a vékonyabb lányokon mutat igazán, a tanga jól áll a ducibbaknak is (persze azért van, akin már csak egy kukászsák állna jól...) a hagyományos meg szintén lehet nagyon szexi akárkin. Egy dolgra kell figyelni, h ne legyen kicsi/szűk... elég gáz, mikor egy tanga "madzagja" erőteljesen bevág oldalt a "husiba", nem?
Mindenkinek más áll jól az alakjához, szerintem. Persze van, akinek minden jól áll. A francia az inkább csak a vékonyabb lányokon mutat igazán, a tanga jól áll a ducibbaknak is (persze azért van, akin már csak egy kukászsák állna jól...) a hagyományos meg szintén lehet nagyon szexi akárkin. Egy dolgra kell figyelni, h ne legyen kicsi/szűk... elég gáz, mikor egy tanga "madzagja" erőteljesen bevág oldalt a "husiba", nem?
ehhh,engem a nő izgat... én még csak itt tartok
(Ez egy válasz saxxo üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Szexmániás barátaim ,a bugyi izlés kérdése nekem itt már leírtam más a véleményem.A tangához tökéletesebb alak illik mint pl. egy zártabb franciához.De több jó márka eltérő módon
emel ki vonalakat.Hasonlóan mint egy napszemüveg ez a kis dolog is nagy öltöztető képességgel rendelkezik.Ezt elsősorban a csajoknak ajánlom a figyelmükbe, mert nekünk fiúk csak praktikus érvek -mennél kisebb legyen a takarás- jut eszünkbe.Az sem utólsó szempont lehet, hogy mennyi jut rá.Egy tanga 300-4000ft között van de egy jó alsó bizony több ezernél kezdödik. Ha csaj lennék és az igényes partnerhez csak minöséget választanék.Nem alkalmi célra elég ha tiszta az a darab.A fiataloknak meg minden jól áll,amitől már
nekünk is!
emel ki vonalakat.Hasonlóan mint egy napszemüveg ez a kis dolog is nagy öltöztető képességgel rendelkezik.Ezt elsősorban a csajoknak ajánlom a figyelmükbe, mert nekünk fiúk csak praktikus érvek -mennél kisebb legyen a takarás- jut eszünkbe.Az sem utólsó szempont lehet, hogy mennyi jut rá.Egy tanga 300-4000ft között van de egy jó alsó bizony több ezernél kezdödik. Ha csaj lennék és az igényes partnerhez csak minöséget választanék.Nem alkalmi célra elég ha tiszta az a darab.A fiataloknak meg minden jól áll,amitől már
nekünk is!
Ha kényelmetlen akkor meg minek veszik fel? Hülyeség csak azért feszengeni mert nemjó a bugyi!!!!!
(Ez egy válasz viking5642 üzenetére (2007. 03. 31. szombat 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 31. szombat 15:08

én a legtöbb nőtől azt hallottam a tanga kényelmetlen, de sokmindent megtesznek, hogy tetszenek a férfiaknak..
Mindenképp tanga,jobban felizgat...
Szerintem is a tanga szexisebb,mint a hagyományos bugyi,bármilyen alakú hölgy vonzóbb benne.
Szerintem a tangában a nem annyira jó fenék is jobban mutat. Viszont a többi fazonban ha a popsi nem a legjobb, akkor az nagyon csúnya tud lenni(franciabugyiban nagy segg
)tehát ha egy lánynak nagyon szép formás a feneke, akkor mindegy milyen bugyi van rajta,( lehet az egy egyszerű pamutbugyi is )akkor is jól néz ki.

szerencsére ennél a kettőnél azért több a választék
)
amúgy egyik se,megvenni jó a szép darabokat de nálam úgyis a szekrényben marad kivétel a
ha miniszoknya van terítéken....

amúgy egyik se,megvenni jó a szép darabokat de nálam úgyis a szekrényben marad kivétel a
ha miniszoknya van terítéken....