Én is abszolút tangapárti vagyok, bár tényleg vannak szép darabok az ellenkező oldalon is.
A bohpet-tel értek egyet én a franciás kicsit bőszárút azért szeretem mert egy klasszikus darab minden korosztálynak fantasztikusan elegáns.Akinél a popsi kicsit nagyobb még csinosabb,de vékonyhoz még hozzá is tesz.A tangának is van előnnye de én jobban szeretem a visszafogott csajt aki majd nagyot alakít. Én meg igen szeretem a fokozatos vetkőztetést.De mindenki a saját testét ismerve válassza az előnyös és fiújának tetszőt.
Újabb érvek a tanga mellett:

A beesettt vállak a támaszkodásból vannak, de tény, nem a legjobb választás volt.
A kisgatyák? Hát igen. Azok engem is tűzbe hoznak, pláne, ha elég rövidek, de nem túl rövidek.
Valami olyasmi, mint a képeden.
A kisgatyák? Hát igen. Azok engem is tűzbe hoznak, pláne, ha elég rövidek, de nem túl rövidek.
Valami olyasmi, mint a képeden.
Szerintem a tanga a nyerő és egyes esetekben combfixhez csipkés francia bugyi.
Mindíg vigyorogva nézegetem a pasikat.
Ugyanabba a fehérneműüzletbe járok évek óta és néhanapján betévednek férfi vásárlók is, akik hihetetlen körülményesen adják elő óhajaikat, amivel kedvesüket épp meglepni szeretnék. S lám-lám, milyen pontosan tudjátok hogy mit kell vásárolni.
Ugyanabba a fehérneműüzletbe járok évek óta és néhanapján betévednek férfi vásárlók is, akik hihetetlen körülményesen adják elő óhajaikat, amivel kedvesüket épp meglepni szeretnék. S lám-lám, milyen pontosan tudjátok hogy mit kell vásárolni.
Nekem nincsen gondom a fehérnemű vásárlásával. Csak ki kell fírölni a méretet a többi megy mint a karikacsapás. Nem kell körülményeskedni elvégre ott akarod hagyni a pénzed. meg kell kérdezni ha valaki nem tud valamit és segítenek. Volt olyan eladó csaj aki elmesélte a boltba a saját szekszuális élményét egy adott fehérneműről... szal csak bátran emberek.
Tanga vagy francia bugyi!
ha tényleg választani kellene akkor szerintem Tanga

Ez milyen bugyi? Belefér a franciába?

Megirhatná egy csaj hogy miért jo a tanga a párom szinte csak ijethord v ijet se de ő csak mosolyog ha kérdezem.
Jó kérdés. Nekem már megmondta, de nem tudom, majd megkérdezem újra.
tanga de annal is a francia bugyi szexibb szerintem
a hagyomanyos azert hagyomanyos,mert mar regi,es mar kiment a divatbol!mindenkeppen a tangara szavazok,a sexibb egy jo tstalkatu csajon!persze nemmindegy ki hordja,mert 90kg nel mar mindegy mi van rajta!