attól függ..1 kis boxer..francia bugyi is lehet sexy...
CSAK ILYEN NE LEGYEN!!!

Ez nagyon súlyos...mondhatni átközöttul visszataszító.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 20:32
Törölt felhasználó (20803)
CSAK ILYEN NE LEGYEN!!!

Ó barátom, ezt nem kellett volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 20:32
Törölt felhasználó (20803)
CSAK ILYEN NE LEGYEN!!!

Maga a viselet is más. Más az érzet fizikailag és más a tudati is! A tanga éppen kicsit takar, majdnem mezítelen az ember. Ezenkívül nem elhanyagolható szempont a hagyományos bugyival szemben, hogy csak egyetlen vékony szegély nyúzza a bőrt, nem pedig a gumirozás alul-felül. És lássuk be, nem egy utolsó szempont az sem, hogyha lekerül a kisszoknya, akkor én pl. imádok megfordulni, és visszakacsintva odalesni a párom arcára, hogy konstatáljam a hatást pl. egy új beszerzést követően.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 15:46
Törölt felhasználó (77369)
Megirhatná egy csaj hogy miért jo a tanga a párom szinte csak ijethord v ijet se de ő csak mosolyog ha kérdezem.
ezt nagyon szepen leirtad. o de szeretnek a palid helyeben lenni
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 03. 28. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 22:09
Maga a viselet is más. Más az érzet fizikailag és más a tudati is! A tanga éppen kicsit takar, majdnem mezítelen az ember. Ezenkívül nem elhanyagolható szempont a hagyományos bugyival szemben, hogy csak egyetlen vékony szegély nyúzza a bőrt, nem pedig a gumirozás alul-felül. És lássuk be, nem egy utolsó szempont az sem, hogyha lekerül a kisszoknya, akkor én pl. imádok megfordulni, és visszakacsintva odalesni a párom arcára, hogy konstatáljam a hatást pl. egy új beszerzést követően.
Szerintem: EGYIK SE!!! :-)
van egy ismerősöm aki csak hosszú szoknyákat hord és csak bugyi nélkül. 1 évben ha 3 szor van rajta bugyi....
Csakis tanga vagy semmi :) az asszonynak a francia bugyi nem áll jól.
Izlés kérdése .))
A francia bugyival az a baj, hogy akinek széles csípője van és relatíve vékony dereka, annak több szempontból is meggyűlik vele a baja:
1. a tökörbe nézve hátulról leginkább egy kiselefánt medencecsonta kacsint vissza
2. másrészt pedig akármilyen márkát is választunk, a széle állandóan felpöndörödik. Nis ez pont olyan kényelmetlen, mint a rossz minőségű szilikon ragasztócsíkos combfix amikor épp lecsúszni készül.
3. Az az igazán szép francia bugyi (nekem) amelyik tiszta csipke. Sajnos borzasztóan kényes az elasztikus csipke, nagyon könnyen elszakad.
Ugyanakkor a hugom imádja, sporthoz is hétköznapokra is azt hordja, pedig fazonra, hagyon hasonlók vagyunk. (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 12:08
1. a tökörbe nézve hátulról leginkább egy kiselefánt medencecsonta kacsint vissza
2. másrészt pedig akármilyen márkát is választunk, a széle állandóan felpöndörödik. Nis ez pont olyan kényelmetlen, mint a rossz minőségű szilikon ragasztócsíkos combfix amikor épp lecsúszni készül.
3. Az az igazán szép francia bugyi (nekem) amelyik tiszta csipke. Sajnos borzasztóan kényes az elasztikus csipke, nagyon könnyen elszakad.
Ugyanakkor a hugom imádja, sporthoz is hétköznapokra is azt hordja, pedig fazonra, hagyon hasonlók vagyunk. (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Csakis tanga vagy semmi :) az asszonynak a francia bugyi nem áll jól.
Mindenképp tanga.. (de már biztos írtam)
én a legtöbb nőtől azt hallottam a tanga kényelmetlen, de sokmindent megtesznek, hogy tetszenek a férfiaknak..
Hi Van itt vaLaki?
Csak a tanga!Én a többit fusztrabugyinak hívom!!!
tanga az igazi
Jó mindkettő ha egy csaj csinos mindegy melyiket veszi fel...

pétya88

Big Sword
Yvonne