Az én kis feleségem is tangát hord csak.Imádom
Tanga de a nagyobb bugyi is tud izgató lenni
franciabugyi
exeim mid tangát hordtak, párom is mindig tangát. sok ismerős csajszi főleg tangát, ahogy látom. de van 1-2 aki a francia, féltangást imádja. izgat mind

Régebben én is csak a tangára esküdtem
, de a párom azt mondja, hogy már "kiöregedett" belőle.
(Most 40.) Rendes fazonú, szines, de átlátszó bugyikat hord, amin a fanszőre átlátszik.
Halál izgalmas volt nézni őt ahogy szétvetett lábakkal ült a pamlagon, a bugyijában a tűzoltó, meg a felesége keze versenyzett, hogy ki éri el elsőnek a bejáratot.
(Végül a csaj puha, párnás ujjai találtak rá elsőnek.)

Halál izgalmas volt nézni őt ahogy szétvetett lábakkal ült a pamlagon, a bugyijában a tűzoltó, meg a felesége keze versenyzett, hogy ki éri el elsőnek a bejáratot.

Csak tanga, nagy melegben pedig a szoknya alatt semmi.

én a hagyományos bugyitól rosszul vagyok egy nőn csak is tanga legyen.
Strandon is elég gát hogy ma már alig alig van valakin tangás fürdőruha mert állítólag nem dívat
Strandon is elég gát hogy ma már alig alig van valakin tangás fürdőruha mert állítólag nem dívat
attol fug hova keszulok
Mindenképp tanga. Egyedül a zsinór tanga nem tetszik
Nekem mind a kettő be jön.
Osztom a velemenyed. Nekem is ettol fugg.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2021. 02. 17. szerda 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Tanga, esetleg francia bugyi. A hagyományos az nem nőies.
Francia vagy tanga bugyi, Sajnos tangát már ritkán látni.

Csakis tanga
Francia a nyerő.
Alkat fuggo. En szeretem ha kicsit takar es sejtet, nem mutat mindent levetel nelkul.
Szoknya alatt semmi
Hú de megnézném.
(Ez egy válasz sutzi üzenetére (2022. 06. 05. vasárnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Csakis tanga!!szerintem nincs olyan férfi akinek a francia!!!!max ha 80 kiló feletti a nője
Tanga kell a formás popsikra csak is!
Hagyományost hagyjuk meg a nagyiknak.