én nem szeretem a feketét a fehér minden mennyiségben! a fehéren kívül világos színek tettszenek és a fazon francia vagy tanga, anyag mindegy
nem úgy gondoltam bocsi.
Nagyon tetszik az a szín is.
A tanga a nyerő nálam, selyemben. A szín a kék, a fekete, a vörös.
Nagyon tetszik az a szín is.
A tanga a nyerő nálam, selyemben. A szín a kék, a fekete, a vörös.
Értettem én, csak egy kicsit gonoszkodni akartam...
köszke édes vagy.
Szivesen... bocsi, csak most beteg vagyok és ilyenkor még jobban kibújik belőlem a kisördög, mint alaphelyzetben..
én is szeretlek...
amúgy meg nem neked szólt, hanem csacsa31-nek és szerintem ő nem vette sértésnek, mint egyesek...
amúgy meg nem neked szólt, hanem csacsa31-nek és szerintem ő nem vette sértésnek, mint egyesek...
Élek-halok a tangáért. Mindegy, hogy milyen szinű csak kerüljön le a csajról. Egyébként birom amikor teljesen kiláccik a tanga és úgy felhúzzák, hogy bevág a pucijukba. Ez a legszexisebb látvány egy gyönyörű fenékkel párosítva.
Nem hiszem... ő engem nem bántana még szóval sem...
Megmondom őszintén...rajtam most is fekete csipkés ....popsibabevágó van...:-)
nah nem ér izgatni :)))))))))))))))))))))))
(Ez egy válasz bingobaba üzenetére (2005. 01. 27. csütörtök 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 27. csütörtök 16:13
aham:-) jól megy a hajam szinéhez...is ..vörös:-)
ez egyre vadítóbb:))
(Ez egy válasz bingobaba üzenetére (2005. 01. 27. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Mire gondolsz? Kifejtenéd bővebben?..:-)
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 01. 27. csütörtök 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
vörös tanga, vörös haj:)) már önmagában bármelyik jó, de így együtt :)) és csipkés :)
és ráadásul ez mind rajtad van:)) hát ez aztán a vadító :))
(Ez egy válasz bingobaba üzenetére (2005. 01. 27. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
és ráadásul ez mind rajtad van:)) hát ez aztán a vadító :))
(Ez egy válasz bingobaba üzenetére (2005. 01. 27. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
úgy-úgy
meglesz:-)
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 01. 27. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
csak képen?
(Ez egy válasz bingobaba üzenetére (2005. 01. 27. csütörtök 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz bingobaba üzenetére (2005. 01. 27. csütörtök 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
egy szép alsónemű..a képen amiről véleményt lehet alkotni...:-) rögtön eldönthető...tanga? vagy semmi?:-))) vagy mire gondoltál?..:-)
nekem mindegy! csak nyalhassam ami benne van!)
ó hát tangában is meg anélkül is :))))))))))))
(Ez egy válasz bingobaba üzenetére (2005. 01. 27. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 27. csütörtök 21:23
egy szép alsónemű..a képen amiről véleményt lehet alkotni...:-) rögtön eldönthető...tanga? vagy semmi?:-))) vagy mire gondoltál?..:-)

pétya88

Brutalchriss
Rihanna Samuel