na az is igaz, de inkább legyen tangába mint a másikba, úgy sexibb, de ha nem hord semmit az se gond
a tangás lányok a legjobbak

a lényeg, hogy leszedhessem róla, de azért a tanga sz igzai.
Mindegy az csak már odáig jussanak a dolgog hogy ezen ruhadarabok látszódjanak!!
Mivel az asszonynak jó a popsija ezért én csakis a tangára szavazok.
Mivel a nőmnek jó a popsija ezért én is csak a tangára szavazok jah és mellesleg csak az van neki és baromi sexi benne:P!!!
a.anita.82
Minden tiszteletem.
/me leborul lábaid elé.
Majd felfelé kandikál szoknyád alá, hogy milyen is van most rajtad. :) (Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 30. hétfő 11:30
Minden tiszteletem.
/me leborul lábaid elé.
Majd felfelé kandikál szoknyád alá, hogy milyen is van most rajtad. :) (Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem is. A tanga mellett a franci bugya az, ami még nagyon szexi. Én szinte csak ilyeneket hordok!
Se tanga se más! Jön a jóidő, remélem.
Ehh! Na akkor hajrá!
De ha érdekel, ezekben a pillanatokban felesleges lenne leborulnod.. ugyanis nem szoknya van rajtam... igez nem is nadrág... sőt! teljes csupaszon flangálok itthon!
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 04. 10. hétfő 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 10. hétfő 10:50
De ha érdekel, ezekben a pillanatokban felesleges lenne leborulnod.. ugyanis nem szoknya van rajtam... igez nem is nadrág... sőt! teljes csupaszon flangálok itthon!

a.anita.82
Minden tiszteletem.
/me leborul lábaid elé.
Majd felfelé kandikál szoknyád alá, hogy milyen is van most rajtad. :)
Minden tiszteletem.
/me leborul lábaid elé.
Majd felfelé kandikál szoknyád alá, hogy milyen is van most rajtad. :)
TANGA
STRING

jól teszed
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 04. 10. hétfő 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 10. hétfő 11:47

Ehh! Na akkor hajrá!

A legkényelmesebb viselet
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 04. 10. hétfő 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 10. hétfő 11:47

Ehh! Na akkor hajrá!

Csakis tanga!
feszes,csipkes rövidnadragocska is nagyooooon szexi!

Az nagyon király! Akkor biztos király az alakod is! Mert a tangához kell egy jó alak is!!!!
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 30. hétfő 11:30

Szerintem is. A tanga mellett a franci bugya az, ami még nagyon szexi. Én szinte csak ilyeneket hordok!
Ez nagyon király! De jobb lenne ott lenni vele!
valami csipkés francia bugyi... ahogy követi a popsi vonalát... baromi izgató!
szerintem
szerintem
Szerintem ne mindig csak tangát, egyidő után unalmassá válik... Sokkal jobb ha az alkalomhoz illően vagy ilyen vagy olyat viselnek a hölgyek.
egyik se