Figyelj sógor lehet mérgelődni ha úgy érzed eleged van mindenből, ez már ki van találva!
ITT DÜHÖNGHETSZ!
aztán ha valaki belédköt, vagy neked van tele a hócipőd valakivel akkor itt a párbajszoba, lehet vagdalkozni, persze emberi módon:
EGYMÁSKÖZTI VITA!
aztán arra vigyázz, hogy kibe kötsz bele, mert itt már nagyon sok párbajképes user ugrásra várva várja a repülő kesztyűt!
ITT DÜHÖNGHETSZ!
aztán ha valaki belédköt, vagy neked van tele a hócipőd valakivel akkor itt a párbajszoba, lehet vagdalkozni, persze emberi módon:
EGYMÁSKÖZTI VITA!
aztán arra vigyázz, hogy kibe kötsz bele, mert itt már nagyon sok párbajképes user ugrásra várva várja a repülő kesztyűt!
Ez a topik sem a régi...
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Részt veszek egy versenyen, aminek fődíja egy vadonat új motor.
Akinek van 2 perce, hogy szavazzon rám, annak nagyon hálás lennék, ha megtenné! A szavazók közt is sorsolnak ki ajándékokat! Minden voks jól jönne!
A link: **************************************
(kimoderálva és önhirdetésed miatt 1 hétre tiltva! :tom)
Előre is köszönöm mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni!
Részt veszek egy versenyen, aminek fődíja egy vadonat új motor.
Akinek van 2 perce, hogy szavazzon rám, annak nagyon hálás lennék, ha megtenné! A szavazók közt is sorsolnak ki ajándékokat! Minden voks jól jönne!
A link: **************************************
(kimoderálva és önhirdetésed miatt 1 hétre tiltva! :tom)
Előre is köszönöm mindenkinek!
Légyszi klikkeljetek a xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx barátnőmre
Köszi!
kimoderálva: öregSam
Köszi!
kimoderálva: öregSam

GG társkeresö:
"51 éves, heteroszexuális beállítottságú férfi vagyok Románia-ról, Budapest megyé(k)ből (Marosvasarhely)."
Mááá megin lemaradtam valamiről...
Ti, ezt értitek?
Most, őket hozzánk? Vagy minket hozzájuk?
"51 éves, heteroszexuális beállítottságú férfi vagyok Románia-ról, Budapest megyé(k)ből (Marosvasarhely)."
Mááá megin lemaradtam valamiről...
Ti, ezt értitek?
Most, őket hozzánk? Vagy minket hozzájuk?