ÖRÖM-topic, avagy írd meg, ha valami jó dolog történt Veled
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1   2008. 05. 09. péntek 20:23
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Üdv Mindenkinek!

A napokban elgondolkodtam azon, hogy Dühöngőből 2 db is van, egy veszekedésre, egy meg az állati önkitörésekre, de van OFF topic is, ami azért néha (gyakran) szintén viták és/vagy rossz hangulatok színtere volt.

Miért nincs ÖRÖM topic?

Nem vertek át a kőművesek? Írd ide!
Sikerült befejezni egy régóta halogatott melót? Írd ide!
Találkoztál egy régi ismerőssel, és jót beszélgettetek? Írd ide!
Kaptál a hentesnél szép húst? Nem vertek át a piacon? Írd meg!
Sikerült valamit elintézni? Írd meg!
Végre beadta a derekát egy régóta hajtott buxa és sikerült megfektetni? Írd meg azt is!

Bármiféle kicsi vagy nagy öröm, bopldogság ért, vagy egyszerűen szeretnéd másokkal megosztani egy sikerélményed, pillanatnyi örömöd, boldogságod, ÍRD MEG NEKÜNK IDE! Ne csak siránkozzunk, dühöngjünk, hanem örömködjünk is!
#2   2008. 05. 09. péntek 21:02
tom1019 tom1019 VIP Admin
végre egy pozitív topic!
kiváncsi leszek ki, és hogyan fog élni a felkinált lehetőségekkel!
smile
(sajnos egyenlőre beleírni a támának megfelelően nem tudok, max. két képpel tudom illusztálni a jó szándékát az indítójának!)

#3   2008. 05. 09. péntek 21:13
rbtr rbtr
Bár ezek idézetek de én úgy vélem hogy az örömhöz kapcsolódnak olvassátok el.

“Aki mindenekfölött ragaszkodik, hogy az élet öröm, annak valóban öröm élni.” (Tatiosz)

“A legjobb dolgok mindig a közelünkben vannak. A lélegzet az orrunkban, a fény a szemeinkben, a virágok a lábunknál, a munka a kezünkben, az Igazság ösvénye elöttünk. Ne kapaszkodjunk a csillagok felé, de becsüljük meg a hétköznapi feladatainkat abban a biztos tudatban, hogy a mindennapi kötelesség és a mindennapi kenyér a legédesebb dolog az életünkben.”
(Robert Louis Stevenson)

“Mindig legyél tisztességes! Ez majd sok embernek örömet okoz, a többi pedig megdöbben.” (Mark Twain)

“Számomra az a legnagyobb öröm, hogy titokban végrehajtok egy jócselekedetet, és aztán hagyom, hogy mások véletlenül felfedezzék.”
(Charles Lamb)
#4   2008. 05. 09. péntek 21:35
MmePrune MmePrune VIP Admin
"bár ezek idézetek"...ott is lenne a helyük ejnye1 léccccci itt örömködjetek, se verset, se idézetet, se bölcsességet ne rakjatok be, még ha az öröm szó szerepel is benne

legyen ez teljesen "személyes" topic
(Ez egy válasz rbtr üzenetére (2008. 05. 09. péntek 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 09. péntek 21:13
Bár ezek idézetek de én úgy vélem hogy az örömhöz kapcsolódnak olvassátok el.

“Aki mindenekfölött ragaszkodik, hogy az élet öröm, annak valóban öröm élni.” (Tatiosz)

“A legjobb dolgok mindig a közelünkben vannak. A lélegzet az orrunkban, a fény a szemeinkben, a virágok a lábunknál, a munka a kezünkben, az Igazság ösvénye elöttünk. Ne kapaszkodjunk a csillagok felé, de becsüljük meg a hétköznapi feladatainkat abban a biztos tudatban, hogy a mindennapi kötelesség és a mindennapi kenyér a legédesebb dolog az életünkben.”
(Robert Louis Stevenson)

“Mindig legyél tisztességes! Ez majd sok embernek örömet okoz, a többi pedig megdöbben.” (Mark Twain)

“Számomra az a legnagyobb öröm, hogy titokban végrehajtok egy jócselekedetet, és aztán hagyom, hogy mások véletlenül felfedezzék.”
(Charles Lamb)
#5   2008. 06. 17. kedd 09:15
X Törölt felhasználó (231810)
örülök,boldog vagyok, mert szeretek, és viszontszeretnek. ez a legnagyobb öröm számomra..köszönöm...
#6   2009. 12. 27. vasárnap 21:45
xRyderx xRyderx
Na már több mint 1 éve nem volt senkinek semmi jó élménye?!
Nekem a mai napra annyi hogy barinőmtől kaptam egy tök jó fejhallgatót,de sajna nem tudom se a TV-be se az 5.1-be dugni,csak a telefonba...
#7   2010. 03. 04. csütörtök 23:31
xRyderx xRyderx
Van 1 új első kerekem(bringa)
Vettem ma egy eredeti lemezt.
#8   2012. 06. 30. szombat 19:49
X Törölt felhasználó (749903)
Sziasztok,

Nemrég tankoltam egy kicsike benzinkútnál,természetesen a tanksapka ismét rászorult,miközben próbáltam lecsavarni egy kedves férfi odalépett köszönt és megkérdezte segíthet-e,nagyon meglepődtem mert ritka az ilyen manapság,de hogy őszinte legyek nőként ez egy nagyon pozitív élmény volt hogy vannak még segítőkész emberek kicsiny világunkban vigyor2
#9   2012. 07. 11. szerda 16:35
X Törölt felhasználó (759419)
Velem pár napja, vagy egy két hete is történt valami jó dolog. pl. Valaki, akiről azt hittem már elfelejtett, írta, hogy nem is, csak a leveleit én nem kaptam meg....Tényleg jó, hogy még emlékszik rám smile ) vigyor5
#10   2012. 07. 17. kedd 21:56
De jó akkor ez azt jelenti hogy vannak még köztünk "angyalok" wave
#11   2012. 07. 17. kedd 21:59
Tegnap jártam egy szépészeti szalonban,ahol mindenki épp szerelmes volt,így a levegő megtelt valami kimondhatatlanul szép szerelem mámorral,és ez ott abban a pillanatban csudajó volt vigyor2
#12   2012. 07. 24. kedd 20:07
Te voltál a benzinkutas? smile ))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 11. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (759419)
2012. 07. 11. szerda 16:35
Velem pár napja, vagy egy két hete is történt valami jó dolog. pl. Valaki, akiről azt hittem már elfelejtett, írta, hogy nem is, csak a leveleit én nem kaptam meg....Tényleg jó, hogy még emlékszik rám smile ) vigyor5
#13   2012. 07. 24. kedd 20:09
Jujjj, ezt nem magamnak hanem Hazafinak akartam címezni:-P
#14   2013. 02. 12. kedd 16:14
Gyugyu62 Gyugyu62
Sikerült elvégeznem egy tanfolyamot,jó eredménnyel!
#15   2013. 02. 13. szerda 19:26
tom1019 tom1019 VIP Admin
ma rájöttem, hogy ebben a szar országban, azért van 1-1 normális emberke is! nyes
#16   2013. 05. 24. péntek 18:44
X Törölt felhasználó (818842)
Ma végre elkészül a kislányunk babaszobája smile
#17   2013. 06. 02. vasárnap 11:09
X Törölt felhasználó (2597)
kacsint Az öröm felfoghatatlan úgy tűnik a fiam VÉGLEG SZOBATISZTA:

ezt akinek van csemetéje nem kell magyaráznom
#18   2013. 06. 09. vasárnap 21:15
vazelinator vazelinator VIP Admin
következő fokozat...
fiam SZOBÁJA VÉGRE TISZTA
fiú szobát nem kell magyaráznom smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 02. vasárnap 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2597)
2013. 06. 02. vasárnap 11:09
kacsint Az öröm felfoghatatlan úgy tűnik a fiam VÉGLEG SZOBATISZTA:

ezt akinek van csemetéje nem kell magyaráznom
#19   2013. 06. 23. vasárnap 22:54
Demona Demona VIP Admin
Ma megköszöntem a buszsofőrnek hogy milyen kellemes volt utazni vele..hiszen úgy vezetett mintha hímes tojásokat szállítana, kedves jóleső mosollyal reagált s azt monda, rám gondol majd hó elején ha a fizetéspapiját kézbe veszi smile
#20   2013. 06. 27. csütörtök 17:05
Hölgyetpárt Hölgyetpárt
Ma felhívott egy rég nem látott ismerősöm,és azt mondta,feljönne hozzám megköszönteni.Nagyon örültem,de lemondta! szomoru1

1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: DrAnthony DrAnthony
Nyitás ideje: 2008. 05. 09. péntek
Üzenetek: 25db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 24. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!