A Kondorosinál van most kint valaki?
Most valaki 11 ker szabadban kocsiban?
Sziasztok!
Kedves, diszkrét pàrt fogadnék holnap este.
Kedves, diszkrét pàrt fogadnék holnap este.
Vékony fiatal passzív írhatna...
Halihó
Mostanra keresek Ózdon egy szopatni vágyó aktívat aki a végén az arcomra vagy a seggemre spriccelne.
Mostanra keresek Ózdon egy szopatni vágyó aktívat aki a végén az arcomra vagy a seggemre spriccelne.
Sziasztok.
Ausztriában ismerkednék aktív pasival esetleg párral.
Ausztriában ismerkednék aktív pasival esetleg párral.
Újbudán lenne valakinek helye hétfőn dél körül?
Privátba írj.
Privátba írj.
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Szopatna, dugna valaki Veszprémben vagy Fehérváron? Nyelem is. Írj privibe, ha szereted a nagy popókat.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Szopnek 11 kerben vagyok
Békés megyei bi?
kecskeméti bi pasit keresek lehettek ketten is.
Várom hogy szörtelen ápolt faszod szopjam és te az enyémet van helyem 4.ker be.....
Sziasztok!
Tapolcán délután valaki?
Tapolcán délután valaki?

bedego