Balaton déli part ma kozos hoki, esetleg orál?
Sziasztok! Bi femboy/cd-ként keresek pasikat 55 éves korig. Ha van olyan pasi, aki szeretne egy helyes arcú, szub femboy-al ismerkedni, akkor írjon smile Csak férfiakat keresek. Borsod-Szabolcs megye elsősorban, ami szóba jöhet, ezen belül tudok utazni is, de ha valaki távolabbról lenne és tud utazni, az is jó. Hosszútávra keresek diszkrét partnert, aki szeretne adni egy esélyt, kipróbálni valami újat, írjon bátran
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Passzív férfiként Baja környékéről keresek olyan, lehetőleg nagy intim méretű, ápolt, szopatni, dugni szerető és tudó, egészséges, diszkrét férfit, aki keményen foglalkozna velem, akár anyagiakért is! Ha kasztrált érdekelne akkor is jelentkezhetsz! Helyem van, telefonon tudunk egyeztetni, időben rugalmas vagyok.
Szopna/szopatna valaki ma este? Hely ok Bp 14.ker
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Ugyan ezen agyalok… nekem tobb uezentre sem valaszolt. Sztem full kamu.
(Ez egy válasz Zozo911 üzenetére (tegnap 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:33
Van akinek válaszolsz egyébként, vagy csak üresbe írogatod ezeket a posztokat 2 naponta?
50es heteró pasiként,szeretném ki próbálni a passzív szerepet! Csak a párom jelenlétében pici bdsm is van a dologban! Aktív meleg pasit keresünk! Békéscsaba
Reptérnél van kint nagyfarkú aktív pasi??
Most szopatnék, ha érdekel, írj.... 50 év alatt, légy ápolt, egészséges
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre:P
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Héten esténkén Nagykanizsán valaki? Közös hoki? De szívesen szopatnék is
Van akinek válaszolsz egyébként, vagy csak üresbe írogatod ezeket a posztokat 2 naponta?
(Ez egy válasz axxxxel üzenetére (tegnap 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:57
11 kerben festek egy lakást....egy gyorsat szopatnék...
Ha nyeled gyere...fotókéregetők nee
Ha nyeled gyere...fotókéregetők nee
Ma este valaki Fehérváron közös egymás előtti maszti?
Privátba irj!
Privátba irj!
Ma bi játék Gyomaendrőd?
Repteren van valaki?
Mai estére aktív bizarr úr meglatogathatna. Én 40 és passzív fistelheto Békés megyei vagyok
Sziasztok, repteren kukkolnek valakit
Sziasztok! Aktív nagyméretű pasit keresek rendszeres találkozásra a Balaton déli partján, szívesen utazok is.

Taylor