Ma este Zsámbekon aktivval taliznek. Helyem van. Privát keress
Szopnék szopatnék Csepelen
Szegeden szoptatnèk ma du.
Szeged? Környéke? Valami kaland?
Sziasztok újpesten most valaki esetleg egy kezdő bi 45 évessel találkozna?
Krisztián
Krisztián
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Sziasztok dèlpest vki autós kaland?
Sziasztok ! Tapolcán egy kaland ?
Valaki Népligetben mostanában?
13 óra Győr, 14 -15óra körül érek Bp környékére,erre az időpontra keresek kalandot. Aktív , határozott, ápolt, diszkrét pasi vagyok. 185/90, 18/5 intim méretű.. átutazóban vagyok, tehát nincs helyem. Első sorban, női rucis pasit keresek mindenre is. Másodsorban jöhetnek a passzív fiúk akik szeretnek hosszan kényeztetni.
Bi kalandot kereke Veszprém v.megyében!
13 óra Győr, 14 -15óra körül érek Bp környékére,erre az időpontra keresek kalandot. Aktív , határozott, ápolt, diszkrét pasi vagyok. 185/90, 18/5 intim méretű.. átutazóban vagyok, tehát nincs helyem. Első sorban, női rucis pasit keresek mindenre is. Másodsorban jöhetnek a passzív fiúk akik szeretnek hosszan kényeztetni.
Sziasztok. Kalandozni vágyókat keresek Kiskunlacháza térségében. Helyem van, de akár utazni is tudok.
17 kerület vagy Nagytarcsa környékén valaki közos hokira vagy orálra esetleg mostanában? Van nálam műpinci is amit megdughatunk!
Balatoni aktiv?
Helló két bi pasit keresunk Balaton déli felén cuckold szexre.
ki mit nem tud értelmezni
Ma délután szopnék, szopatnék Csepelen
valaki szopna ma most
Ha izgatna hogy roma pasit szopats ill dugj írj levelet bp