Mai nap köki közelében tartózkodom. Ha valakinek megfelelne a szabadban, (netán autóban, ha azzal vagy) egy kis kézimunka ... egyoldalúan, én neked.
Csak egyszerűen, jössz, előkapod, kirázom, és mindenki megy a dolgára.
Csak egyszerűen, jössz, előkapod, kirázom, és mindenki megy a dolgára.
A pár férfi tagjaként délután Hatvanban szopnék. Arc nélkül szeretném ha videóra venné valaki . Mail cím az adatlapon
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Sziasztok!
Hétvégére keresem partnerem kalandra.
Péntek délután már van helyem is.
Én fiatal duci uni srác vagyok.
Ha érdekel írj
Hétvégére keresem partnerem kalandra.
Péntek délután már van helyem is.
Én fiatal duci uni srác vagyok.
Ha érdekel írj
Budapesti aktiv sracot keresek aki akar rendszeresen is megszopatna.
Sziasztok, keresek olyan személyt aki nőibe öltözve le szopna a farkam! Csak kora reggel jó! Vas megye , utazni tudj
Sziasztok, aktív illetve uni biszex partneremet keresem minden jóra. Most délelőtt, helyem van az Örs vezér tér környékén,csak borotvált intim.
Gyere át leszoplak
Írj viber vagy whatsapp +36303372060

Írj viber vagy whatsapp +36303372060
Ma dunaharaszti tesco környéke valaki?
Nem hanem Ugy alapbol ugyan az a x ember van es ugyan ott
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (tegnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresek valakit aki nem azonnal talalkozni akar hanem van ideje napközben beszélgetni , fantáziálni . Ki tudja fejezni magát a gondolatait. Nem csak 2 szóban. Aztán ha ugy alakul persze találkozunk is. Gy-s-m megyéböl , biszex és cuckold kedvelő , nem független 30as vagyok. Korban velem egy idős kb nem mackós fiut keresek
Ma 14:30 körül valaki a reptér háta mögött?
Bács megyében ,aktívot meglátogatnék,cd ként.
Kecskemèten szopok nyalok baszhato vagyok dèlutàn szopass bassz meg.
Kifejezetten nőies partner van itt esetleg Pest X. Ker környékéről?
Miskolc és környéke.09-10 között lenne időm.Szopni akarok.Helyed legyen,tudok menni.
Balatonmária környékén két 50 éves bi pasi keres kölcsönös farokveréshez srácot, bi párokat.
Teams webcam farokverés vki szombaton este?
Nagyot spriccelek.
Nagyot spriccelek.
Ecser ülö vecsés környékén keresek biszex vagy homokos pasit.lehetöleg helyel rendelkezök keresenek
Sziasztok. Holnap utazok Pozsonyba Békésmegyéből. Valaki elkaphatna oda, vagy visszafele! Én passzív. Akár ma este felmegetek hozzád és reggel indulok tovább.