Zala megyei ápolt borotvált nagyméretű pasival ismerkednek harmasra hely kell!! Holgy 160/68 telt inteligenci fontos valamint fényképes adatlap hely nélkül ne keress!! Csak Zala megye vagy Nagykanizsa 50 km körzete ha nem mutat az arc és test fotot ne irj !!!
Mostanában Fehérváron szopnálak!
Dorogon szopnék vékonytestalkatú, lehetőleg, borotvált farkú pasikat. (viszonzás nélkül).
Valaki ma taksony?
Holnap,Soltvadkert,Kiskőrös,Kecskemét,aktívokat meglátogatnék,csini nőiben.
Sziasztok!
Egyoldalúan szopnék, esetleg szex is lehet.
Egyoldalúan szopnék, esetleg szex is lehet.
Kiskunfélegyháza és környékén (50km) keresem aktív domináns apucimat hosszútávú szexkapcsolatra. Passzív crossdresser vagyok, imádok szopni, lovagolni és bármikor kapható a szexre. Enyhe perverzió is belefer ismeretség utan
Ma a Balatonon! Szádba vagy a seggedbe fúrnám!
Hali. Dunaújváros ma valaki kaland?
Szolnokon keresek partnert kölcsönös szopás dugás autó van írj privátba
Most reggel szopnék odaadóan. Valaki?
Most reggel szopnék odaadóan. Valaki?
Szopatnék.
Pakson szopatnék
Keresnék egy jófej srácot autós kalandra a mai napon. Olyat keresek akit szintén az izgat ami engem. Adatlapomon több infó+ kép. Kérlek az neked is legyen
Szopnek 11 ker
Ma volna Debrecenbe egy fiatal aki kocsmázna velem???
Sziasztok reggel negyed 8 kor indulok Mór fele, Bőnyre. Útközben szopnék egy jót, csak 48+ os aktív férfi érdekel. Én 24 éves vékony fiatalos srác vagyok, szőrzettel rendelkezem.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Valaki most 20ker kölcsönös szopás?helyem van