Sziasztok most valaki esetleg közös hoki autóban bp?
Sziasztok moat van valaki fejér megyén belül 48+ aktívat keresek. Utazni tudook. 25 éves passzív sub srác vagyok.
Bi kalandra keresnék, kezdőként, nagyjából velem egykorú vagy fiiatalabb srácot.
Nagyon sok mindenre nyitott vagyok és uni. 31év/195cm/116kg/16cm
Természetesen maximális diszkréció adott és elvárt.
Nagyon sok mindenre nyitott vagyok és uni. 31év/195cm/116kg/16cm
Természetesen maximális diszkréció adott és elvárt.
A Tisza-tó térségében nagyon szívesen szopnék egyoldalúan. Amennyiben bejövünk egymásnak, több is lehet.
Továbbá szívesen csatlakoznék átlagos, vagy vékony testalkatú párhoz is, akár hosszabb távra is.
Továbbá szívesen csatlakoznék átlagos, vagy vékony testalkatú párhoz is, akár hosszabb távra is.
Kint vagyok a vasútállomáson Fehérváron. Bóklászok. Szedjem fel valaki és szopasson meg!
Kecskemet kornyeken passzivkodnek. Helyem van de utazni is tudok.
Hali
Valaki ózdon akinek egy gyors szopatásra volna kedve ideje?
Helyem van.
Valaki ózdon akinek egy gyors szopatásra volna kedve ideje?
Helyem van.
Sziasztok.
Ismerkednek olyanokkal akik alkalmankent megfordulnak a Sz...a69-ben vagy a M..num-ban.Voltam mar nemegyszer mindkettoben parommal,de szivesen mennek ismerossel is csak en.Szimpatia eseten tobb is lehet beszelgetesnel...
Ismerkednek olyanokkal akik alkalmankent megfordulnak a Sz...a69-ben vagy a M..num-ban.Voltam mar nemegyszer mindkettoben parommal,de szivesen mennek ismerossel is csak en.Szimpatia eseten tobb is lehet beszelgetesnel...

Bp-en keresek ma hellyel rendelkező partnert… csak orál érdekel…
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srácot pasit keresek holnap délelöttre hely van.
Vagy pedig fizetős. Ez a két lehetőség van. Több nincs.
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (tegnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó hogy rájöttél!
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (tegnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
De mind a ketten passzívak vagytok, legalábbis az adatlapotok szerint.
(Ez egy válasz Arcade üzenetére (tegnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennél többet nem is kívánhatnék! Pusszantás
(Ez egy válasz manocska77 üzenetére (tegnap 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
De, nem felejtelek el. Hátha össze tudunk hozni valamit
(Ez egy válasz Smakosz üzenetére (tegnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Jajj de kár hogy kicsit messze vagy..
(Ez egy válasz Danikaaa üzenetére (tegnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:09

iasztok, holnapra keresek aktív domináns idősebb urat aki dugna és szoptatna 48+ ost keresek, fejér megyén belül, utazni tudok, helyem nincs! Enyhén szőrös, sub, passzív, női ruha kedvelő, 25 éves srác vagyok! Egész nap ráérek
#
#
Értem. Akkor is köszönöm,hogy észrevettél.
(Ez egy válasz manocska77 üzenetére (tegnap 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Isaszeg-Dány?
Privátba írj!
Privátba írj!
Szolnok kornyeken szopnek!
))