Sziasztok! Vasárnap délelőtt Hatvan környékén keresek...!
Sziasztok! Vasárnap délelőtt Hatvan környékén keresek uni, bi barátot, nem egyszeri alkalomra!
Hétvégére Maglódon keresek partnert.
Szegeden fiatalabb passzív???
Veszprém környékén keresek Szopós pasit.

Sziasztok. Igényes, kulturált sracként, idősebb (50+) barátot, jatszótarsat keresek bp-ről, annak is az északi részéről.
Örömet szereznék annak, aki szeret szájbaélvezni, számomra nem tabu a lenyelés sem.
Szép napot !
Kedves férfit keresek aki szopatna ,seggét nyalatná velem és a számba élvezne , viszonzás nélkül Budapesten és környékéről ,kor alkat mindegy!Lehetsz idősebb mackós férfi ,hely kell ,nem szükséges lakás csak biztonságos legyen ,melléképület ,pince ,mellékhelység stb stb
Kedves férfit keresek aki szopatna ,seggét nyalatná velem és a számba élvezne , viszonzás nélkül Budapesten és környékéről ,kor alkat mindegy!Lehetsz idősebb mackós férfi ,hely kell ,nem szükséges lakás csak biztonságos legyen ,melléképület ,pince ,mellékhelység stb stb
Szopatna valaki BP-n most?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!
Ismerkedni szeretnek Bugyi - Ocsa vonzaskorzeteben. Holgyel vagy passziv bi fiuval.
irj
Ismerkedni szeretnek Bugyi - Ocsa vonzaskorzeteben. Holgyel vagy passziv bi fiuval.

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Budapest párhoz beszálnék harmadiknak vagy esetleg negyediknek
szigetszentmiklos es környéke?
jkasz lenne
(Ez egy válasz Zsolika81 üzenetére (tegnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:29

Sziasztok. Igényes, kulturált sracként, idősebb (50+) barátot, jatszótarsat keresek bp-ről, annak is az északi részéről.
Sziasztok most 9ker környékén valaki sexre?uni biszex pasi vagyok
Küldtem üzenetet vala
(Ez egy válasz istván120 üzenetére (tegnap 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:02

Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van