Most valaki? Uni/aktív, BP helyem van.
Csütörtök este fél kilenc után érdekel valakit orális kényeztetés a Fóti Auchan parkolóban? Vasárnap 18:30 után szintén van egy kis időm... írj üzit, ha érdekel. És azért is,hogy elérjelek, ha valami közbe jönne, feleslegesen ne gyere.
Helló. Ma egy bevállalos kiéhezett apuka, akit orálisan kell kényeztetni?
Sziasztok. Keresem fejér megyén belül, tartós szexkapcsolatra aktív,.diszkrét szexpartneremet! Női rucis kedvelő, sub hajlamú, 25 éves, enyhén szőrös, vékony alkatú, 171 magas fiú vagyok! Helyem nincs, utazni tudok. Csak is kizárólag domináns 48+ os férfit keresek!.... Fejér megyén belül!!! Ha másik megyében laksz, ne írj, NEM FOGOK válaszolni
Ember nem tudom mit nem lehet azon megérteni hogy FEJÉR MEGYÉN BELÜL KERESEK, NEM BUDAPESTEN, MIT NEM LEHET EZEN FELFOGNI? UGYAN EZT KÉRDEZEM, azoktól is, akik borsodból megy szabolcs megyéből írnak. Hihetetlen
(Ez egy válasz delipeter üzenetére (tegnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. TISZA-TÓ környékén keresek párt de bár mit meghallgatok
Sziasztok! 2025.06.13. vasárnap délutánra/kora estére keresünk hellyel rendelkező biszex férfit, férfiakat Budapesten, vagy Pest megyében.

Veszprémben max 1 oran belül egy autos oral?
Szopnek ma! Lehetőleg fiatalabb, max 45 éves pasit.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Szépen kérem csak Párok !
Szépen kérem csak Párok !
Szombat kora reggel Szekszárd Csörge tó biszex aktív-uni férfi autóban ? Írj privátba.
Ma egy gyors hokira, oralra valaki?
Dányból keresek még mindig srácot!
Privátba írj!
Diszkréció alap!!!
Privátba írj!
Diszkréció alap!!!
Sziasztok.
Nagyon kulturált, igényes srácként szívesen ismerkednék, barátkoznék 50+-os férfivel, az adatlapom paraméterei alapján. Szép estét!
Nagyon kulturált, igényes srácként szívesen ismerkednék, barátkoznék 50+-os férfivel, az adatlapom paraméterei alapján. Szép estét!
Sziasztok!
Holnap valakinek kiverném vagy gumiban leszopnám! Újpesten van helyem napközben!
Holnap valakinek kiverném vagy gumiban leszopnám! Újpesten van helyem napközben!
Szia. Én benne lennék
(Ez egy válasz TöbbesKalandok35 üzenetére (tegnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
mackós srác kis farokkal közös masztira partnert keres bp-n..
Sziasztok!
Közös hoki,orál ma Budapesten? Hely ok!
Közös hoki,orál ma Budapesten? Hely ok!