Sziasztok!
Keszthely-Ajka-Veszprém környékén helyel rendelkező aktív anált kedvelő partnerem keresem.
Keszthely-Ajka-Veszprém környékén helyel rendelkező aktív anált kedvelő partnerem keresem.
Passziv bi srac vagyok,ismerkednek,vasmegye elony
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Kecskemét. Holnap moziba valaki jön? Utána megsexelhető vagyok. Privat keress
Következő hét, hétfőtől vasárnapig keresek izgalmas forró pillanatokra játszó társat, akár ott alvással is. Helyem van.
Senki? Hát ez szomorú!
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (tegnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:23
Holnap, délelott megint kint leszek Pakson, az Urgemezon. Vajon lesz ott kint egy szopható fasz?
Szegeden most valaki? hely ok!
Helló
Holnap délelőtt Győrben hellyel???
Holnap délelőtt Győrben hellyel???
Aktív vagy passzív??
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (tegnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép estét mindenkinek. Valaki leszophatna ma este Szigetszentmiklós Lakihegyen.
Szilveszteri, erotikával fűszerezett programhoz csatlakoznék ahol pár,úr játékaiban örömmel részt vennék teljesítve elképzeléseiket ,vágyaikat !
Budapesten ma vki(k)?
Ma valaki Fejér Megye Mány felé jönne? 36 éves passzív vagyok!
Helló!Dunakeszi felé biszex pasik???irjatok
Ma repter?
Sziasztok. Nagykanizsa - Zalakaros vonalon kalandoznék.
Passzív partnert keresek holnapi napra max 40-ig, akár szexre, akár csak szopatásra. Utazni tudok ésszerű távolságban. Heves, Nógrád és Pest megye szóba jöhet
Higiénia adott és elvárt.
Higiénia adott és elvárt.
Sziasztok. Aktiv pasit keresek magamnak Vecsés és kornyeke.. Jelige passzív vagyok.
Holnap, délelott megint kint leszek Pakson, az Urgemezon. Vajon lesz ott kint egy szopható fasz?

vöröscica21