Hogy kell oda menni?
(Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (ma 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Igen. Merre,mikor?
(Ez egy válasz bozontosbráner üzenetére (ma 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:53

Akit érdekel egy szőrös farkú aktív sráccal orálkodás, az írjon üzenetet bátran.
A társam mellé továbbra sincs hölgy jelentkező?
Akit érdekel egy szőrös farkú aktív sráccal orálkodás, az írjon üzenetet bátran.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint?
Milyen volt?
(Ez egy válasz regalador üzenetére (ma 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:40

Sziasztok.
Most!!! lenne kedve velem ( aktív pasi) meglátogatni egy női rucis pasit ( travi, csinos, felvehető műcici, paróka stb)? Kb 14 órakor lenne helye a Kárpát utcán. Dugható, szopatható.
Aktív vagy uni pasit keresek magam mellé.
Most!!! lenne kedve velem ( aktív pasi) meglátogatni egy női rucis pasit ( travi, csinos, felvehető műcici, paróka stb)? Kb 14 órakor lenne helye a Kárpát utcán. Dugható, szopatható.
Aktív vagy uni pasit keresek magam mellé.

Szopnék szopatnék Bp írj
Hellyel rendelkező biszex aktív-uni férfit keresek Szekszárdon kölcsönös élvezetekhez. Ha ismerkednél írj üzenetet és megbeszéljük.
Szopnék most, hely ok Nyiregyen.
Állandó orális havert keresek Óbudán, Szentendrei út környékén. Ha autóból szopatnál, vagy van helyed, írj. Néha nekem is lesz helyem JYSK környékén, ahol le tudnálak torkozni. Diszkréció fontos és adott.
Debrecenben ma délutani órakban pasikkal taliznék. Hely és ovszer legyen. Írj üzenetet.
Sziasztok.
Transzvesztita vagyok, passzív.
Zalaegerszegen keresek állandó, megbízható, hellyel rendelkező aktív férfit.
Komolytalanok ne zavarjanak.
Transzvesztita vagyok, passzív.
Zalaegerszegen keresek állandó, megbízható, hellyel rendelkező aktív férfit.
Komolytalanok ne zavarjanak.
Szerda délelőttre hellyel rendelkező passzív partnert keresek Hatvan 40 km-es körzetében. Higiénia és diszkréció adott és elvárt.
Sokat segítene, ha leírnád,hogy melyik megyében,mert amúgy full üres az adatlapod.
(Ez egy válasz BigBox75 üzenetére (ma 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Északi part lenne jó
(Ez egy válasz PasszivBalaton üzenetére (ma 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Írj rám privátban
(Ez egy válasz BigBox75 üzenetére (ma 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Írj rám privátban

Fiatal passzív fiút keresek...
Fiatal fiúkat keresek akik szeretik az idősebb férfit, Újpesten vagyok ha érdekel írj és talizzunk!
Dugjmeg videom.
Aktiv Aktunk Bisex Gay Barátom keresem 40-60 korban SIOFOKON szfv balatonfured veszp
Aktiv Aktunk Bisex Gay Barátom keresem 40-60 korban SIOFOKON szfv balatonfured veszp