Solt-Izsák-Kunszentmiklós aktív pasit vagy párt keresek.... helyem van de tudok menni is.... perverzióra nyitott vagyok és szofogadó. Privát keress
Ma valaki Zirc környékén egy közös orál?
Normális távolságon belül menni is tudok
Normális távolságon belül menni is tudok
Hétfőn lenne helye valakinek Újbudán?
Privátba írj. Köszönöm.
Privátba írj. Köszönöm.
Solt-Izsák-Kunszentmiklós aktív pasit vagy párt keresek.... helyem van de tudok menni is.... perverzióra nyitott vagyok és szofogadó. Privát keress
Olyan srácot vagy fiatal embert keresek aki szeret női cuccot viselve nőiesen viselkedni, és nőként kezelhetek. Nálam ki élheted vágyaid írj és talizzunk nálad vagy nálam!.....
Újpesten vagyok szexre keresek partnert ha érdekel írj és talizzunk élvezzük egymást!
Még mindig keresek passzívat
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Pesti sracot keresek aki megszopatna !
Budán szopatnék szopnék dugatnék este!
Szopatna, dugna valaki Veszprémben vagy Fehérváron? Nyelem is. Írj privibe, ha szereted a nagy popókat.
Hétfő délelőtt rá érő aktív szexpartnerem keresem aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Lenne kedve valakinek egy szűk popsit megdugni gumival ugy hogy szimplán bejössz az ajtón felhúzod a gumit és bedugod…. Ha végeztél, elmész… Jelentkező? Etele út !!!
Szolnokon most
Most valaki, az Örs vezér tér környékén.
Fejér megyei?
Nyugati pu. partnert keresek
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy, akkor szopok.Helyem van.
Ha kis farkad van szopnalak ajulasig !
És habzsolnam az összes gecid , de ha elmész nem hagyom abba sőt még torkon is hugyozhatnal
imádom a toppedt gecid faszt , főleg minél kisebb
az se baj ha többen vagytok
És habzsolnam az összes gecid , de ha elmész nem hagyom abba sőt még torkon is hugyozhatnal
imádom a toppedt gecid faszt , főleg minél kisebb
az se baj ha többen vagytok
Idősebb vastagabb méretű pasi párt keres ahol mind két felet kényeztetné, kedves intelligens pasi vagyok,ducik előnybe, Szeged , Hódmezővásárhely