Most Pécsről indulva, Szigetvár, Kaposvár, Balaton útvonalon jól esne ha valaki lecumizna!
Privátban írj, ha érdekel!
Privátban írj, ha érdekel!
Hétfő délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jár vagy jönne Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Békés megyei bi,?
Lehet hogy ő tud várni ott hétfőig is.
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (ma 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)

De ma szerda van!!!!
(Ez egy válasz unibipasi78 üzenetére (ma 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:33

Hétfő délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jár vagy jönne Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Budán estére keresek szexpartnert, nyitottan mindenre!
Újpesten vagyok szexre, kölcsönös szopásra keresek partnert gyere élvezzük egymást!
Sziasztok. Holnap Gödöllőn szopnék, hokiznék valakivel, 23 éves srác vagyok, több részletért írj
Helyem van

Igen, ha meg van beszélve, akkor mindig ott vagyok!! De neked már elmondtam kb hússzor,hogy nem járok Pesten a belvárosban. Így ha századszor is rámírsz,ne csodálkozz ha nem válaszolok!! Vannak itt olyan emberek, akikkel nem lehet mit kezdeni, egyszerűen nem fogják fel a dolgokat.
(Ez egy válasz Bipassziv35 üzenetére (ma 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert Te aztán válaszol meg ott vagy amikor meg van beszélve…
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (ma 04:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 04:29

Sajnos te egy mentális,idegi roncs vagy! És teljesen szavahihetetlen,hiszen képes vagy eltűnni az utolsó percben is,úgy,hogy utaztatod az áldozatod 80-100 km-ert is akár! Nem hiszem, hogy épelméjű ember fog itt veled találkozni, hiszen rengeteg embert átvertél már itt az oldalon. Köztük engem is. És mivel kőkeményen cuccozol,nem vagy beszámítható állapotban!
Okt23-25 termálozásra keresek aktív kanos férfitGyör-Komáromi indulási Tátrába.
Miskolcon cumira valakik?
Szopatnék normális és egészséges pasit vagy párt,Veszprém környékén.
Sajnos te egy mentális,idegi roncs vagy! És teljesen szavahihetetlen,hiszen képes vagy eltűnni az utolsó percben is,úgy,hogy utaztatod az áldozatod 80-100 km-ert is akár! Nem hiszem, hogy épelméjű ember fog itt veled találkozni, hiszen rengeteg embert átvertél már itt az oldalon. Köztük engem is. És mivel kőkeményen cuccozol,nem vagy beszámítható állapotban!
(Ez egy válasz growup üzenetére (tegnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:46

Aktív, ápolt pasit keresek aki mostanàban szívesen találkozna velem. Biztos tudnánk egymás kedvére tenni… írj privit. Bp , dél-Buda
Szopatna valaki a 2. vagy 3. kerületben?
Valakinek nincs kedve most el elveztetni ? Kocsival fel veszel elő veszem és már csinálhatod is! Sok jön! Duna pláza kornyeke
Holnap délután szopatnék a Népligetben. Ha szép kukid van, viszonzásul leszoplak.
Sopron?
Aktív, ápolt pasit keresek aki mostanàban szívesen találkozna velem. Biztos tudnánk egymás kedvére tenni… írj privit. Bp , dél-Buda