Németországban valaki
leszopnék ma este ápolt farkú férfias pasit délpesti régióban. Kedvelem az érett férfiakat
Írtam privátba.
(Ez egy válasz Szepmihaly üzenetére (ma 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:56

Holnap Kazincbarcikán közös masztira, közös orálra és minden jóra valaki?Helyem sajnos most nincs!
Sziasztok ma Karcagon egy kölcsönös orál?
Sziasztok! Bisex férfit, vagy ilyen tagú párt keresek kölcsönös orálra. Békéscsaba és környéke!
Találkoznék ma este lazább együttlétre Budapesten (illetve Budaörs és környéke). Hely kell, vagy autós kalandban is benne lennék.
Csütörtök reggel szopok nyalathatsz baszhato vagyok Kecskemét 6 oràtol kocsival leszek írj szopass bassz meg kell csivalnmegyek ahol jó neked.
Bp?
Hello, Holnap reggel 5 körül valaki Budapesten?
Holnap Kazincbarcikán közös masztira, közös orálra és minden jóra valaki?Helyem sajnos most nincs!
valaki este 8 kor almádi liget gloory ?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok ! Ma valakinek nem esne jól egy szopás ? Le vezetni a mai feszültséget? smile 9-8 kerület körül ?
23 éves bi passzív srác vagyok
23 éves bi passzív srác vagyok
Velence és vonzáskörzetében keresek aktív 48 férfit, sub passzív srác vagyok, enyhén szőrös, utazni tudok, helyed legyen! 25 éves vagyok!!!
Bi aktív vagyok Békés megye?
Aktív,autós srácot cumiznék Dány környékén!
Diszkréció alap!!!!!!!!!
Privátba írj!
Diszkréció alap!!!!!!!!!
Privátba írj!
Reptérnél szopok ápolt farkat 4-5 körül.
Balatonlelle. Hétvégere keresek ativ jópasit és vagy jópasikat akik használnának. Sármos magyar pasi vagyok passzív . Privát keress
Jelentkezz bàtran, ha azt szeretnèd, hogy egy biszex paso Bp. rendeszeresel leszopjon
Siófokon ki dugna meg ma