bi vagy meleg pasikat keresek Szolnok megyében
Budán ma?

Szopnék szopatnék Bp írj
Valaki most laza oral kalandra?
Cegléd környékén aktív?
Hétvégén napközbe Bp-i párral találkoznék.Enyhe bi játékkal fűszerezett hármas élvezethez!
Szívesen leszoplak most ha el tudsz jönni hozzám
(Ez egy válasz otto37 üzenetére (ma 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
kit szoptathatnék meg békésben ma vagy hétvégén
Sziasztok!
Keresek mára valakit Bp-n aki megszopat.Helyem van.Lehetsz hetero bi meleg
Keresek mára valakit Bp-n aki megszopat.Helyem van.Lehetsz hetero bi meleg
Fejér megyei aktív 48+ os férfit keresek tartós szexkapcsolatra, utazni tudok, helyed.legyen, vagy kocsiDban! Női ruha kedvelő vagyok, peeverzebb dolgok is érdekelnek! 25 éves sub hajlamú srác vagyok! Enyhén szőrös! Még ma írjon valaki.....
Aktiv ferfit keresek, aki rendszeresen megszopatna !
2. Vagy 3. Kerületben mostanában valaki?
Bipasszív vagyok aktívpartnert keresek. Jászberényben éskörnyékén helyemnincs.
Reptèren van vki?
Holnap (szombat este) érdekel valakit egy kis orális kényeztetés? Dunakeszi, Fót. Vasárnap 18 30 körül szintén lesz egy kis időm rá. Auchan parkolóban kocsiban.
Szia!szivesen mennek hozzad minden jóra
(Ez egy válasz cdkriszti üzenetére (ma 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:38

Mára 07.25. keresek aktív potens férfiakat,akik eljönnének hozzám,szopatnának,seggbe kúrnának. élveznének, tele spriccelnék a számat , arcomat,seggemet,lyukamat fincsi gecivel,és mennének is dolgukra. Egyszerre akár többen is jöhettek..Videózhatod,fotózhatod ahogyan leszoplak,ahogyan seggbe baszol. Éjfélig ráérek.
Mára 07.25. keresek aktív potens férfiakat,akik eljönnének hozzám,szopatnának,seggbe kúrnának. élveznének, tele spriccelnék a számat , arcomat,seggemet,lyukamat fincsi gecivel,és mennének is dolgukra. Egyszerre akár többen is jöhettek..Videózhatod,fotózhatod ahogyan leszoplak,ahogyan seggbe baszol. Éjfélig ráérek.
Egy jo szopas is jatszik
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (ma 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem, szopni kell őt, és a seggét nyalni, esetleg megujjazni.
(Ez egy válasz kiscian üzenetére (ma 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)