Fejér megyei aktív 48+ os férfit keresek tartós szexkapcsolatra, utazni tudok, helyed.legyen, vagy kocsiDban! Női ruha kedvelő vagyok, peeverzebb dolgok is érdekelnek! 25 éves sub hajlamú srác vagyok! Enyhén szőrös! Még ma írjon valaki......
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Sziasztok ! Ma valakinek nem esne jól egy szopás ? Le vezetni a mai feszültséget? smile 9-8 kerület körül ?
23 éves bi passzív srác vagyok
23 éves bi passzív srác vagyok
Én 51 vagyok és vállalom magam kérlek írj érdekel s lehetőség!!
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (ma 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:17

Ma estére keresünk hármas játékra értelmes srácot. Tatabánya Turul. Kérlek olvass adatlapot, fotó nélkül NEM talizunk senkivel. Elegünk van a bemutatkozásban igényes, 86 kilós emberekből akik a valóságban 120 kilós, gumipapucsos, kifakult polójú dinnyeárus. Nem értem, hogy miért nem lehet vállalni magunkat! Köszönöm!
Ki szeret segget nyalni szopni újjazni közben és nagyon finoman megdugni ? Tatabánya kocsiban ?
Péntek reggel Debrecenben cumiznék vagy cumiztatnék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok. Eléggé tele van a maci farkam.... Idősebb 50+ os pasit szívesen megcumiztatnék....
Ma este valaki Szolnok Kmèt. közt. Autód legyen.Szopàs, nyalàs...
Vastag farkú pesti sráccal haverkodnék, vagy olyan heteró-bi pasival akinek nagy van ... orál érdekelne
13 kerben van helyem
13 kerben van helyem
Tatabánya környékén passzív pasit vagy párral ismerkednék.
Olyan 25-50 év közötti barátot keresek, aki az átlagnál VALÓBAN több spermát tudna az arcomra élvezni, valamint ne legyen folyósan kövér. Lehet szó maszturbálásról, kölcsönös orálról, mellbimbó izgatásról…
Baja és környéke? Idősebb aktív pasit keresek. Hely van, utazni tudok
Sziasztok! Bisex férfit, vagy ilyen tagú párt keresek diszkrét kapcsolatra. Békéscsaba és környéke.
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (kösz ha elolvasod)
Fejér megyei aktív 48+ os férfit keresek tartós szexkapcsolatra, utazni tudok, helyed.legyen, vagy kocsiDban! Női ruha kedvelő vagyok, peeverzebb dolgok is érdekelnek! 25 éves sub hajlamú srác vagyok! Enyhén szőrös! Még ma írjon valaki!!
Pest megyei aktiv sracot keresek aki rendszeresen megszopatna !
Sziasztok, pesten szopnék, helyem van.
Lehetsz kezdő is, macik szőrösek ne köszönöm. Írj privátban.
Diszkréció adott!
Lehetsz kezdő is, macik szőrösek ne köszönöm. Írj privátban.
Diszkréció adott!

Holnap délelőtt rá érő aktív mérrtes srácot pasit keresek aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van.