Szabolcsi pasikkal taliznek nyiregyen vahy ujfhérto hajnal 2 körül
Sziasztok!
Nyitott, diszkrét pàrt keresek, ha lehet hosszabb tàvra.
Nyitott, diszkrét pàrt keresek, ha lehet hosszabb tàvra.
Szabolcsi pasik Nyiregyhaza-ujfehértó ma éjjel tali?
Miskolc-tiszaúj? Valakin könnyítenék!
Szabolcsi pasikat keresrk orálra
Budán szopatnék szopnék ma este!
Hirtelen aktív lettél?
(Ez egy válasz Robroj01 üzenetére (ma 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretnék már egy nem full igénytelen buzit találni, aki szintén hetero mint én, de vannak bi hajlamai. Semmit nem akarók csak jól érezni magam, szopni szopatni ennyi, de nem nem oregekkel max, 45_50
Mennyi kamus, fiatalnak mondott vén fasz , van itt aki nem mer találkozni. Mindenki kamuzik,mindenki hazudik. A fasz ki van már , nem hiszem el hogy nem találni senkit, Ali normális .
Valaki ma Maglódon?
Sziasztok!
Most valaki?
Most valaki?
Sziasztok! Mai nap (05.07) Győrben vagyok, helyem van. Szinte mindenre nyitott fiatal, jó megjelenésű, közvetlen, diszkrét férfi vagyok. Szívesen fogadok párt bármilyen fel állásra, hölgyet, transzneműt, esetleg szóló pasit vagy férfi párt. Írjatok bátran
Tapasztalatom van!

Pécsen szopatnék,kor alkat mindegy
Paks környékén fiatalt keresek aki meglovagolja a farkam utazni tudj
csepelen valaki aki szereti ha szopják vagy közös maszti
Mai napra Aktív diszkrét férfit párokat keresek egy kis masszázst is adok! Helyem van Kecskeméten de normál kilométeren belül utazni is tudok
Megismerkednék olyan hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat foglalkoztat egy közös hoki egy sráccal,közben nézhetünk jó szexfilmet izgató csajokkal.Helyem van Pestmegyében.Megbizható diszkrét partnert keresek!
Helló.13 kerbe szópatnék
Sziasztok. Ma este valakinek debrecenbe nem volna kedve kamionba szopni vagy bármibe benne volnék.
Hatvan most