Eger,Tiszafüred,Gyöngyös környékén pasit keresek. Helyed legyen.
Mélytorkosan szopnék, meztelenkednék. Tudok utazni távolabbra is.
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj! Mobilis vagyok
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj! Mobilis vagyok
Debrecenben most valaki kora delelott?
Szia.Ismerkednél?
(Ez egy válasz Partner-in-sin üzenetére (ma 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is érdekelnél
(Ez egy válasz Partner-in-sin üzenetére (ma 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Miskolcon most reggel délelőtt valaki? Hely adott ötleteket várok ki mit szeretne csinálni együtt
Szopatna valaki BP-n?
Most éjjel szopnék. Helyem van. Ha érdekel írj és megbeszéljük a részleteket.
Gödöllőnél valaki közös hokira, cumira ma este?
Hely megoldható.
Írj privátban.
Hely megoldható.
Írj privátban.
Szexi bi pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, aki kukkolni szeretne vagy kalandozni bi pasikkal, jelezzen mindenképp smile
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre..
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre..
10 kerben kölcsönös orálra valaki most? Hely megoldható.
gecit nyelnék ha még ma este valaki ráér
Mikorra keresel?
(Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (tegnap 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Orális játékokra keresek párt nőt ffit kor alkat nem szamit
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Hétfőn délelőtt szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Sziasztok valaki most szeretné hogy egy ittas fiatal leszopjon ?(23yrs)
Akár szex is. (9ker vonzás körzetében)
Akár szex is. (9ker vonzás körzetében)
Eger környékén pasi??