Ma délelőtt keresem intelligens partnerem a Nyugatinál. Hely van.Privátban írj lszi.
Veszprémben és a környékén szopatnék!
Ma délután Balatonalmádiban a glory hole-ba várom az aktív érdeklődőket 17-18 óra között, illetve szombat délután is ugyanezen időben
Nagy darab mackós pasit keresek. Diszkrét barátság extrákkal alapon. Helyem szokott lenni pestmegye
Kedvedre torkoztathatsz, kúrhatod a torkom, bármekkora a faszod. Tegyél próbára!!! Bármekkora faszt tövig nyelek és bármeddig bírom, a hatalmas dildómmal is torkoztathatsz. imádok öklendezni, fuldokolni a faszon. Én egy sportos, fiatalos, ápolt teljesen biszex pasi vagyok. Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek gátlástalanul. Fotózni, videózni is lehet amatőr szex témában. Szeretem a kemény bánásmódot, alázhatsz, fenekelhetsz, pofozhatsz kedvedre.Akár le is hugyozhatsz, többesben is. Párokhoz is csatlakoznék, szívesen nyalok is bármeddig. Helyem nincs, de szívesen vagyok a szabadban és mobilis vagyok, szívesen megyek távolabbra is.
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Gubacsi híd környékén valaki közös maszti?
Biszex fiúkkal barátkozék.
Sziasztok, szívesen leszopnák egy nekem tetsző farkat. Nem vagyok meleg, de néha kell egy kis változatosság
Budapest, helyem van, nem utazom. Csak nálam...

Budapest, helyem van, nem utazom. Csak nálam...
Holnap délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Sziasztok , ma Dabason délelőttre keresek kizárólag aktív pasit !!
Perverzek előnyben!!! a leg extrémebb vágyaid is szívesen meghalogatom és ha tudok segítek megvalósítani
Perverzek előnyben!!! a leg extrémebb vágyaid is szívesen meghalogatom és ha tudok segítek megvalósítani
Sziasztok!
Szombathelyen ma délután helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Szombathelyen ma délután helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Balatonmáriafürdő környékén kölcsönös farokverès?
Most valaki Budapesten? Hoki,oral kaland? Hely van
Aktív pasit keresek ma estére minden finomságra. Írj privit
BP

Sziasztok! Ma valaki Baján szopna?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Csongrád megye szét nyallak szoplak
Monoron most?! Többit üzenetbe
csak kevés időm van :(

szopna most valaki budapesten? hely ok