Badacsony
5kerben most uni biszex volnék
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (ma 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp vki most?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Gödöllőnél valaki cumira?
Megnéztem a profilod. Haha!
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (tegnap 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:18

Miből gondolod, hogy én egy lottyadt vénember vagyok? Téged nem dobna? Te még nálam is idősebb vagy.

Ma, holnap vagy hétfőn szopnék férfias, igényes, 40-60 közötti pasit. Kocsiban, szabadban, vagy nálad.

megmarkolnék egy jó farkat holnap napközben Pest megyében,autoban,szabadban
Miből gondolod, hogy én egy lottyadt vénember vagyok? Téged nem dobna? Te még nálam is idősebb vagy.
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (tegnap 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Téged például dobna.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (tegnap 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:07

Hol írta azt, hogy válogat? Szerintem, te a Nekem888 nevű felhasználónak akartad címezni. Na ő aztán tényleg válogat, és igencsak bunkó stílusú hangnemben.
Hol írta azt, hogy válogat? Szerintem, te a Nekem888 nevű felhasználónak akartad címezni. Na ő aztán tényleg válogat, és igencsak bunkó stílusú hangnemben.
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (tegnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
fiatal srácnak szopnék nyalnék!
Sziasztok, Kecskemeten vagy kornyekben, farkam szophato

Sziasztok Miskolcon sexpartnert keresek!
Valaki meh dughatná a szám és lovagolnák is hétfő dél elött
Holnap a Berényi nudin ismerkednék!
Helló.ki akár szopni 13.kerbe?
Jovo het elejen pervi pasi hellyel Vas megyeben? Csak ha van helyed es imadod a faszt.
Ma este aktivak nálam vagy esetleg szépvölgyin 22 óra után?
Nehogy már még válogass is! Örülj ha kapsz!
(Ez egy válasz Nekem888 üzenetére (tegnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:16

Aktiv hellyel rendelkező pasit keresek, aki ma este megdugna.
Budapest. Írj privátban.
Budapest. Írj privátban.