Vállalom délelőtt ha érdekel, írj privátban
(Ez egy válasz BigBox75 üzenetére (ma 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprém környékén szopatnám a csupasz farkam.
Kanos pasit kényeztetnèk helyem van!
Irj ha van kedved időd… Siófok
Irj ha van kedved időd… Siófok
A szörtelen ápolt farkam szophatnád ha akarod, gyere talizzunk és ha bejövünk egymásnak akkor élvezzük egymást 4.ker!
Ma delutan megszopatna valaki budapesten ?
Erről mondana valaki valami bővebbet?
(Ez egy válasz Gabesz_hun üzenetére (ma 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:32

Szombat délután beszélgettem egy sráccal Balatonalmádiban a glory hole - nál (kocsival volt).... Aztán a többi már bent történt a wc-ben.... Ha magadra ismersz, akkor írj rám és lehet ismétlés és egyebek ha szeretnéd
Sziasztok, szívesen rákóstolnék egy nekem tetsző farokra... Nem vagyok meleg, de néha kell egy kis változatosság...
Budapest, hely van, nem szeretnék utazni.

Aktív kanos srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Ma este Bicskén szabadban vagy akár autódban? Passzív vagyok
Szeged környékén ma délelőtt valaki?
Szombat délután beszélgettem egy sráccal Balatonalmádiban a glory hole - nál (kocsival volt).... Aztán a többi már bent történt a wc-ben.... Ha magadra ismersz, akkor írj rám és lehet ismétlés és egyebek ha szeretnéd
Holnap délelőtt szép farkat kényeztetnék Szombathelyen. Helyem van.
Sziasztok!
Budaors kornyeken most valaki?
Budaors kornyeken most valaki?
Sziasztok biszex párok esetleg aktiv pasi szabolcs megyèben?
Sziasztok,
Egerben ma kölcsönös cumi? Helyem nincs, 48 éves ápolt sportos vagyok.
Egerben ma kölcsönös cumi? Helyem nincs, 48 éves ápolt sportos vagyok.
??? Zavaró volt? Vagy miért? Ha irónia volt, akkor csak "költői" volt a kérdés.
(Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (ma 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:03

Sziasztok! Kicsit hosszú lesz. Kimentem a Fóti Auchan parkolóba. Több autó is megjelent, körözött. Az egyikben egy pár ült és a vezető egy szép lány volt. Igaz., hogy senki nem reagált üzenetben, hogy jön. Először is segítséget kérnék: Hogyan jelezzem, hogy (igen, "azért" vagyok ott...) Papucsban mezítláb, tangában és szoknyában - most először vettem fel, hátha ez jobban bejön -"kicsit" átfáztam. 25 perc után nemcsak meguntam, hanem így is magyarázkodni kellett miért nem értem haza előbb. Legalább lett volna értelme... Ki fogok menni máskor is - holnap biztosan, kb. 3/4 kilenc körül érek oda - , de jó lenne, ha előtte üzenetben egyeztetnénk , hogy ki és mit szeretne, illetve azt, hogy megfelelő - e, hogy max 15-20 percem van.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok, hely megoldható.
Pont te nem szoktál visszaírni senkinek. Olvastam pár kommentet rólad de nekem sem írtál vissza. Úgyhogy sírjál még kicsit!
(Ez egy válasz Bence_fotoz üzenetére (tegnap 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:31

Komolyan kerdezem. Volt mar barki, aki talalkozott itt barkivel is? En azt veszem eszre, hogy csak mindenki irogat a levegobe, de nem tortenik semmi.
Javitsatok ki…
Javitsatok ki…