Hatvan környékén szopnék péntek reggel
Hétvégére keresek vkit a 11. kerületben. Hely van.
Zalában ma szopiznék, nudiznék. Privizz
Ujpesten szopnek mostanaban, hely van
Üdv ma gyöngyösön szopatnék jelentkezö??
Veszprém környékén valós partnert szopatnék,helyem nincs.
IX, VIII kerület környékén valaki hellyel? Titokban!
Ma délután 4 van helyem szopatnek gyere ugorj fel és nagyon jól szopj enis ha szeretnéd írj Budapest
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Siófokon keresek esti autós oral partnert. imádok szopni nyelni.40-65 év kőzt.22 ó mindennap...vagy hajnal 4 tól..
hello ma este 8 kor almádi liget wc valaki szopni szopatni?
Sziasztok!
Veszprémben ma és holnap délelőtt valaki?
Veszprémben ma és holnap délelőtt valaki?
Most szopok Kecskemét kocsival vagyok
Békés megye?
Sziasztok! Ma reggeli órákban, Martfű közelében szopnék.
Hali! Mostanában valaki Budapesten? Leginkább 2. vagy 3. kerületben, de más is szóba jöhet.
Most valaki kaland Budapesten?
Sziasztok!
Sosem próbáltam, de szívesen kipróbálnam ahogy egy idosebb ferfi(60plusz) megaláz és a talpát, lábujjait valamint a segglukát kellene kinyalnom.
Illetve talán pisis dolgok is lehetnek.
Nulla tapasztalatom van ebben illetve inkabb a megalázás része tunik igy elképzelve izgatónak nem pedig maga a "ferfi".
Ha valakinek lenne turelme beszelni errol es stimpatia eseten megcsinalni irjon
Bp.
Sosem próbáltam, de szívesen kipróbálnam ahogy egy idosebb ferfi(60plusz) megaláz és a talpát, lábujjait valamint a segglukát kellene kinyalnom.
Illetve talán pisis dolgok is lehetnek.
Nulla tapasztalatom van ebben illetve inkabb a megalázás része tunik igy elképzelve izgatónak nem pedig maga a "ferfi".
Ha valakinek lenne turelme beszelni errol es stimpatia eseten megcsinalni irjon

Bp.
Most helyem van Fóton még sokáig fent vagyok írj ha jönnél.Szopnék.
Sziasztok ! Holnap ( csütörtökön ) Budapestről megyek Kecskemét felé az M5 ös pályán, szívesen elvinnék egy fiatalosabb párt, nőt vagy srácot minden kötelezettség nélkül de ha a szimpátia kialakul akkor bármi beleférhet