50feletti aktívat keresek. Mindent engedek, tégy próbára
Hely van.

Tartós aktív szexpartnert keresek fejér megyén belül! 48+ os férfit keresek, szőrösebb, macis alkat előny! 24 éves vagyok enyhén szőrös, sub passzív hajlamú srác, egyéb perver dolgok is érdekelnek. Helyem nincs, utazni tudok, szabadban vagy autós szex is érdekel!
Sziasztok! Holnap délelőtt keresne 2 igényes pasi harmadiknak egy igényes fiút, helyünk van Balatonberényben.
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Augusztus 4- 14 kozott fiatalabb pasi, jonne Horvàtba? Autò van, apartman màr kifizetve, ne legyen màs gondod. Add àt magad az orômôknek. Szeretm a nagy faszt, ès ha szophatok. Enyèm 16 cm, szereti ha szopjàk
Szia szigetvàr Sellye bi pàr. Pasí?
Most kalandoznek 4.kerulet,hely van...
Kipróbálnám milyen kölcsönösen kiverni egymásnak. Semmi több nem érdekel, csak ennyit szeretnék
Fejér megyében bi pasi ma?
Hatvan hétfőn reggel ismerkednék
Szopna valaki Pécsen?
Szeretkezni szereto partnert keresek, Nograd es kornyeken.
Sziasztok, aktív/uni srác aki esetleg unatkozik?
Épp most költöztem aztán pakolászás közben jól esne a társaság, nagyon meg is hálálom! szóval helyem van Tápiószecsőn.
Épp most költöztem aztán pakolászás közben jól esne a társaság, nagyon meg is hálálom! szóval helyem van Tápiószecsőn.
Szopatna, dugna valaki Veszprémben vagy Fehérváron? Nyelem is. Írj privibe, ha szereted a nagy popókat.
Kihez tudok felugrani élvezni egy nagyot? Bp
Szombathely-Sárvár környékén ismerkednék biszex férfival, kölcsönös orál vágyakkal.
Fejér megyében ma délután bi pasi?
Két 50 éves pasihoz csatlakozna valaki Marcaliban? Srác, pasi?
Sziasztok. Ma este M3 Bo-Gyöngyös vonalon kivernék egy szép szerszámot.
Valaki jönne Törökbálint auvmchan gloryba,,??