Sziasztok!
Sosem próbáltam, de szívesen kipróbálnam ahogy egy idosebb ferfi(60plusz) megaláz és a talpát, lábujjait valamint a segglukát kellene kinyalnom.
Illetve talán pisis dolgok is lehetnek.
Nulla tapasztalatom van ebben illetve inkabb a megalázás része tunik igy elképzelve izgatónak nem pedig maga a "ferfi".
Ha valakinek lenne turelme beszelni errol es stimpatia eseten megcsinalni irjon
Bp.
Sosem próbáltam, de szívesen kipróbálnam ahogy egy idosebb ferfi(60plusz) megaláz és a talpát, lábujjait valamint a segglukát kellene kinyalnom.
Illetve talán pisis dolgok is lehetnek.
Nulla tapasztalatom van ebben illetve inkabb a megalázás része tunik igy elképzelve izgatónak nem pedig maga a "ferfi".
Ha valakinek lenne turelme beszelni errol es stimpatia eseten megcsinalni irjon

Bp.
Most helyem van Fóton még sokáig fent vagyok írj ha jönnél.Szopnék.
Sziasztok ! Holnap ( csütörtökön ) Budapestről megyek Kecskemét felé az M5 ös pályán, szívesen elvinnék egy fiatalosabb párt, nőt vagy srácot minden kötelezettség nélkül de ha a szimpátia kialakul akkor bármi beleférhet

Sziasztok Zamárdi és Siófok környékén valaki?? Üdv Attila
Most szopnek Ujpesten...
Sziasztok! Most valaki orál kalandra? 14.ker hely van

Ma este reptéren biszex pár vagy biszex srác?
Sziasztok van velence és vonzáskörzetében aktív 48+ os férfi, aki dugna és szopatna? 25 éves vagyok, vékony,.enyhén szörös
Sziasztok, Szentendre és kke?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Bp?
Kinyalnék egy fiatal popsit. Hely van.
Budán most!
Sziasztok! SZOLNOKON MOST szopnèk segget nyalnèk tabuk nélkül! Hely van!

Dabas környékén valaki? Hely kellene.
Budán esetleg valaki estére?
Mostanaban kalandoznek 4.kerulet,hely van
Balatonlelle vidámpark vagy Fonyód környékén ma valaki leszophatna, 50 alatti,diszkrét, ápolt. Nem szeretem az extrém dolgokat, cuccokat, olyan ne is keressen.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok