Sziasztok! Fiatal fiút szopatnék Balatonmária környékén. Hely ok
Igényes, hellyel rendelkező pasit cumiznék…

Ma Nyiregyen valaki a számba engedné??
Solt-Izsák-Kunszentmikkós aktívat keresek... helyem van. Privat keress
Autós maszti valaki Törökbálint-Budakeszi-Páty?
Szopatna megdugna valaki Kecskemét
Budapesten szopatnék, szopnék most délelőtt. Hely szükséges menni tudok. Privizz
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Budapesten orál kalandra keresem partnerem. Hely szükséges
Jó képű, biszex kanos srác baszásra, szopásra keres hasonló férfias srácot szerda, csütörtök folyamán. Hely ok!
SZSZB megye- kizárólag hellyel rendelkező cd- travi, női rucis, vagy tangás pasi is kukkolhat, ha úgy alakul beszállhat, a hölgy dönt ! Kukkolás közben verheted is akár a farkad.... Minden csak egyeztetés kérdése. A hely fogalma az nem erdő, panzió, autó.... Jelentkezés kizárólag privátban ....
Sziasztok. Keresem fejér megyén belül, tartós szexkapcsolatra aktív,.diszkrét szexpartneremet! Női rucis kedvelő, sub hajlamú, 25 éves, enyhén szőrös, vékony alkatú, 171 magas fiú vagyok! Helyem nincs, utazni tudok. Csak is kizárólag domináns 48+ os férfit keresek!..
..
..
most vecsésen valaki?
Jászberény és környéke autóba ma 8 és 11 között .közös maszti és orál
Csepelen veretném passzíval autódban
Sziasztok! Hetero kapcsolatban élő nős pasi vagyok! Titokban diszkréten kipróbálnám milyen érzés lenne ha egy igazi hús-vér farok lenne a fenekemben! Maximálisan titokban! Részletek víberen! Debrecen és környéke !!
Valakinek besegítenék használni.
Jelentkeznék bi párhoz édes hármasra. Mindenki örömére

Szeged, Makó környékén partnerem keresem.
Ma délelőtt folyamán lakáson szopok nyalathatsz baszhato vagyok 8 től 12 ig élveztesd a számat seggemet gyere szopass basszál meg Kecskemét