Stiasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
16. kerben vki mostanaban?
Sziasztok. Keresem fejér megyén belül, tartós szexkapcsolatra aktív,.diszkrét szexpartneremet! Női rucis kedvelő, sub hajlamú, 25 éves, enyhén szőrös, vékony alkatú, 171 magas fiú vagyok! Helyem nincs, utazni tudok. Csak is kizárólag domináns 48+ os férfit keresek!.... Fejér megyén belül!!! Ha másik megyében laksz, ne írj, nem fogok válaszolni

El ne ilyessz onnan mindenkit!
(Ez egy válasz extrém travi üzenetére (ma 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:06

Ma delutan kint várlak a repteri kifuto vegenel levő kiserdőbe. Aki kalandozni szeretne jelezze. Teljesen zart szopoalarcban leszek.
Pakson - cumi ?
Ma delutan kint várlak a repteri kifuto vegenel levő kiserdőbe. Aki kalandozni szeretne jelezze. Teljesen zart szopoalarcban leszek.
Helló 13ba biszex pasik?
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnek.
Kalocsa szopnèk
Microsoft Teams: https://teams.live.com/l/community/FEACAW6rNAKOBUqCwI?v=g1
Sziasztok!
Nyilvános lett a teams csoport, ami erre a témára épül.
"Meleg es Bi pasik Travik"
ketessetek ra.
Nyilvános lett a teams csoport, ami erre a témára épül.
"Meleg es Bi pasik Travik"
ketessetek ra.
Sziasztok, keresek olyan személyt aki lánynak öltözve kényeztetné kora reggel a farkamat! Vas megye! Utazni tudj! Írj privibe
Szopatnék a környéken!
Fejér, Veszprém megyében valaki közös élvezetekre?
Max 45 ig
Max 45 ig
Üdv

Debrecenben cumiznék masztiznék, diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Pécsen szopatnék délelőtt
SZSZB megye- kizárólag hellyel rendelkező kukkolhat, ha úgy alakul beszállhat, a hölgy dönt ! Kukkolás közben verheted is akár a farkad pld....vagy a hölgy veri neked kezdésként
Minden csak egyeztetés kérdése. A hely fogalma az nem erdő, panzió, autó.... Jelentkezés kizárólag privátban

Kecskemét parkoló kamionosoknak a fülkében szopok nyalathatsz baszhato vagyok délelőtt hétköznap kocsival oda megyek írjatok
Vecsés vagyok bi /aktív uni gyere és élvezzük egymást most is jöhetsz!