sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Most reggeltől délutánig, Ózd, Eger környékén, mélytorkosan szopnék, alárendelt szerepben. Az időseket is szeretem. Fenekelés, pofozás, pisi is lehet. A szabadban is.
Most reggel 9:20-9:50 között szopnèk a reptéri kifutónál.
most valaki hoki,orál? mosz azonnalra keresek budapesten hely ok
Izsák-Solt-Kunszentmiklós. Aktívat keresek, helyem van de menni is tudok .... privát keress. Szófogadó vagyok
Nyiregyen érdekel valakit szűz popsi? Csak óvatosan mert nagyon szűk!
Érdekelne.
Hosszasan nyalni imádó aktívat keresek, aki befejezésként be is teszi, a végén pedig a számba veri. A szép vastag nagy méret, vadulás csak előny. Helyem van,60-80km. utazás számomra is belefér.
Mostanra keresek egy partnert,aki izgalmasnak találna egy közös vagy kölcsönös hokit . Vagy kis haverkodással egybekötve,képnézegetés,kis duma stb… vagy bejössz ,elővesszük és már polírozzuk is a bohócot !
Van, aki megdugna Pesten?
Magnumban vki?
Vasárnap egész nap Keszthely kölcsönös hokira, oràlra valaki?
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre:P
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Gyor-Moson-Sopronban holnap hellyel delutan? Legy perverz, irj uzit!
Holnap (vasárnap) este fél hét után 3/4 7 körül kimegyek a Fóti Auchan parkolóba. Ha valaki szeretné, szívesen számba venném.. Amennyiben úgy alakul, be is teheted a fenekembe... Fekete Sanderoval leszek. Felvesznek egy rövid szoknyát. (Lásd a kínálatot és felismerj) . Sok időm nem lesz, elszívok egy cigit (hideg van) várok egy keveset, utána hazamegyek. Ha érdekel írj, úgy biztosan tudunk találkozni és jó lesz Neked. Nekem elsősorban az a lényeg, hogy (mivel exhobicionista vagyok) megmutassam hogy' nézek ki. Másodsorban az, hogy kielégítselek. Az összes többi (vágyaim) másodlagos. Belém élvezhetsz (számba) lehet, hogy le is nyelem... (Valószínűleg...,). De ha csak megdugsz, akkor is belém élvezhetsz. Az szerintem nekem is tetszene..
Valaki most este közös hokira, oralra?
Valaki most este Budapesten? Hely ok 14.ker
Esetleg holnap este?
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (tegnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)

HANNIBAL750
Nikol W