Pécsen szopna valaki?
Sziasztok!
Holnap délelőtt valaki Veszprémben?
Holnap délelőtt valaki Veszprémben?
Kazincbarcikán szívesen leszoplak, ha 40-65 közötti úr vagy. Én 37, full hetero kinézetű. Helyem van, ha kell. Ma egész nap ráérek. Maximális diszkréció.
Valaki ázsiai környékén nem szopna le viszonzás nélkül?
Valaki ázsiai környékén nem szopna le viszonzás nélkül?
fehérváron, vagy környékén (max. 40-50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Sziasztok.
Holnapi napra keresek uni pasit helyem van
Holnapi napra keresek uni pasit helyem van
Valaki akar szopatni?
van aki békés megyei pasit kényeztetne szopna?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok hely megoldható.
Cumiznék ma este Tata, Komárom környékén. Kíváncsi heteronak is.
Szépvölgyin szopatnék hasonló korú (én 36), igényes srácot! Ha érdekel, írj

Sziasztok!17ora után szopnék,élveznék egy jót Újpest környéken,de mobilis vagyok irjatok!
Barmikor ☺️hova kell menni?
(Ez egy válasz Nóri70 üzenetére (ma 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:30

A csajom nélkül kerenék valakit aki engedné, hogy kiverjem neki és szopjam a farkát. Helyem most van.
Délután keresek partnert a 8. kerületben, helyem sajnos nincs.
Szépvölgyi parkolóban szopnék kanos pasit! Nem vagyok fent, írj ha jönnél!
4.keruletben szopnsk, helyem van
Én köszöntem. Te nem. Amúgy elég egyszer kiírni.
(Ez egy válasz Zozo911 üzenetére (ma 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval nem csak idegbeteg vagy hanem pszichozisod is van. Te írtál rám, nem én rád
Szóval nem csak idegbeteg vagy hanem pszichozisod is van. Te írtál rám, nem én rád
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (ma 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:36

Rámírt ez a tetű,így kezdte az ismerkedést: "képed van"?,semmi köszönés,semmi szia,vagy valami, rögtön ezzel kezdte:képed van? ,erre elküldtem melegebb éghajlatra. Ha rámírsz kisfiam ,mindig köszönéssel kezdj! Tudod, ez ilyen illem féleség! Sajnálom hogy ennyi idősen tőlem kell ezt megtudnod,de létezik ilyen hogy köszönés! "Képed van"? Röhej. És neked van képed hozzá hogy ezzel indíts? Gyökér úr! Természetesen jár a tiltás továbbra is! És úgy incselkedj velem itt az oldalon, hogy nem maradok adósod!!!