Párt keresnék aki megszopatná a férjét miközben nézi és ő irányítaná.
Diszkrét cumira valaki nálad meg beszéljük irj
Debrecenben ma délután 2 körül cumiznék hely van diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Gödöllőnél valaki aki cumizna?
Nagyon szívesen szopnék ma egyet! Helyem van akar szabadban is oké tudok pár jo helyet! Ha szeretnéd csak egyoldalúan is szopok!
Diszkrét szoptatást nálad irj
Paks környékén aktív fiú autóval aki ismizne gyere és szoptass meg
Pasis sex? Borsod, Nógrád, Heves megye ?
Újpest -polus környékén pasi,masszőr?
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok.
Ma dél körülre keresnék... 12-14 óra. Komárom - Gönyü. Minden megbeszélés kérdése
Ma dél körülre keresnék... 12-14 óra. Komárom - Gönyü. Minden megbeszélés kérdése
Sziasztok! Eger,Gyöngyös,Tiszafüred és környéke?!
Sziasztok.
Ma napközben valaki Dávodon?
Ma napközben valaki Dávodon?
Ma valaki Bp és környékén, közös hokira, oralra?
Békéscsaba és környéke
Mai nap folyamán akár most délelőtt nincs kedve valakinek kicsit mókázni belvárosba?
Valakivel mostanában viber camban egy közös faszverés?
Dányból keresek srácot!
Privátba írj!!!
Privátba írj!!!
Neszmély környékén orál?
Szisztok!
Egy jó darabig rendszeresen fogok járni Pestre. Szívesen ismerkednék aktív meleg vagy biszex férfival, esetleg ilyen férfi tagú párral. Vidéki, férfiakkal full passzív pasi vagyok. Nem kapcsolatot keresek, de nem is feltétlenül csak szex. Inkább baráti szimpátián alapuló rendszeres élvezkedés. Részleteket üzenetben megbeszéljük.
Egy jó darabig rendszeresen fogok járni Pestre. Szívesen ismerkednék aktív meleg vagy biszex férfival, esetleg ilyen férfi tagú párral. Vidéki, férfiakkal full passzív pasi vagyok. Nem kapcsolatot keresek, de nem is feltétlenül csak szex. Inkább baráti szimpátián alapuló rendszeres élvezkedés. Részleteket üzenetben megbeszéljük.