Ma este Budapesten találkoznék olyan férfivel (vagy párral), akit az anál nélküli, "visszafogottabb", nyugodtabb együttlét (is) érdekel. Inkább az aktív oldalon mozgok, hely szükséges. Részletek privátban.
Lesz ma valaki Tatabányán a Gyèmánt Fürdőbe?
Egy titkos tali?
Egy titkos tali?
Ma estefelé bi pasi ként dzopok szopatok dugok st, mezökövesd mellett
Szopatna, dugna valaki Veszprémben vagy Fehérváron? Nyelem is. Írj privibe, ha szereted a nagy popókat.
Pakson - cumiztatnék
Marcali környékén közös hokihoz nem valaki két 50 éves pasihoz?
Most Budapesten szopnék egy jót.Helyem nincs.
Nograd megyeben szerelmeskedni szereto ferfi, akinek van helye talalkozni irjon!
Reptéri kifutó van valaki?
Reptéri kifutó van valaki?
Gyere nagyon kell hogy leszopjon valaki most Pesten helyem van
Gyere fel hozzám Pesten v hej szopjál nagyon kívánom v szopás
Gondolom, lakóhelyhez közel ismerkednél. A félreértések elkerülése végett.
(Ez egy válasz Morpheusz25 üzenetére (ma 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Pest megyei aktiv sracot keresek aki ejfel utan 1-2 korul megszopatna !
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék
Legyen igazad én nem vitázok veled ,ha hármast írsz írod ,hogy mégsem ok akkor minek mentem volna .. további szép napot részemről téma lezárva
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (ma 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:28

Megjelentél este 6 órakor? Vagy utána? Nem. A társam is utana írt, hogy meg van csúszva, hogy neki még sem jó. Hol írtam én olyat, hogy nekem semmikor se jó? Hol írtam én olyat, hogy építkezik? Ezt írtam: elfelejtettem, hogy egy építkezés van mögöttem. Tezt válaszoltad: Mármint? Mire én: Ahol lakom. Nem tudom, hogy a társam mit dolgozik, így nem is írhattam, hogy egy építkezésen dolgozik.
ujpesten szopnek
Megjelentél este 6 órakor? Vagy utána? Nem. A társam is utana írt, hogy meg van csúszva, hogy neki még sem jó. Hol írtam én olyat, hogy nekem semmikor se jó? Hol írtam én olyat, hogy építkezik? Ezt írtam: elfelejtettem, hogy egy építkezés van mögöttem. Tezt válaszoltad: Mármint? Mire én: Ahol lakom. Nem tudom, hogy a társam mit dolgozik, így nem is írhattam, hogy egy építkezésen dolgozik.
(Ez egy válasz freecee84 üzenetére (ma 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:09

Te írtad péntek ok . Utána írtad mégsem ér rá a harmadik fél csak szombaton . Akkor meg nem fogok kb 200km t utazni potyára Holnap estefele 6 óra környékén jön ..t. Tudsz akkor jönni? Előbb is jöhetsz, de akkor meg várni kell rá.Ezt írtad 07.10én 19:42kor majd tegnap írod csak szombaton ér rá mert építkezik ... Szóval akkor minek induljak el ha magad sem tudod mikor ok
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint (kösz ha elolvasod) ?
Sziasztok! Reggeli órákban valakinek lenne kedve autóban cumikázni?