Sziasztok! Veszprém és környékén, Balaton északi partján keresek partnert minden jóra! Aktív vagyok, de... Ápoltság higiénia fontos!
Békés Vármegyében cumiznék. Lehet több férfi is . Lényeg hogy szerszám legyen
Sziasztok! Szopnèk ma Bp-n.Helyem van.Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnàl egy jòt.
Most Újpesten kölcsönös szopas?
Most a 13.kerben valaki ? Szopnèk-szopatnèk
Miskolcon valaki?
Enyhe bi dolgokra kíváncsian,keresek bi párt,pasit!
Békés vármegyében Mezőberény és környékén cumiznék. Helyen nincs de utazni tudok. Akár autóban is
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Közös hoki Miskolcon nálam?
Aktív vagyok ma is nagyon
Tőlem fiatalabb érdeklődőt várok ma is

Tőlem fiatalabb érdeklődőt várok ma is

Szegeden keresek ma férfit tabumentes szexre
Veszprém környékén keresek szopni vágyót!
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam? 13.kerben vagyok. Fel jössz és ruha nélkül varlak és már csinálhatod is! Sok jön!
Sziasztok!
Ma délután ha esetleg valaki szopni szeretne Nagykanizsán,akkor azt a lakásomon szivesen látom...
Ma délután ha esetleg valaki szopni szeretne Nagykanizsán,akkor azt a lakásomon szivesen látom...
Sziasztok! Mara keresek aktiv idosebb hellyel rendelkezo ferfit Budapesten. ( ha van noi rucid elony☺️)
Nyéken van valaki kint most?
Most keresek partnert közös hokizasra autóban bp ( van minden ami a jó szórakozáshoz kellhet)
Olyan 25-50 év közötti barátot keresek, aki az átlagnál VALÓBAN több spermát tudna az arcomra élvezni, valamint ne legyen folyósan kövér. Lehet szó maszturbálásról, kölcsönös orálról, mellbimbó izgatásról…
Szopok,nyalok Kecskeméren.