Szóval itt elsiklott a kiírásom, újrázok... szóval Szentendrén mostanában valaki megjutalmazna némi ondóval? Kellő szimpátia esetén meg határ a csillagos ég!
Ma este Balaton déli partján, Somogy megyében srác laza kalandra ?
Leürítene most valaki Újpesten? Vékony, vagy normál alkatú legyél, és ne olyan szőrös, mint egy medve!
Sziasztok! Kis farokkal, de nagy lendülettel dugnék. Várok jelentkezőket egy izzasztó szexre.
Kamu
(Ez egy válasz growup üzenetére (ma 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:05

Hello! Most kalandoznék egy ápolt, normális pasival. Orál vagy akár több is. 11 ker és környéke. Írj üzenetet.
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Sziasztok !szopnék a Corvin negyednèl!irjatok
Sziasztok!
Ha ma valaki delutan atvisz kocsival ujpestrol a romai partra akkor cserebe kiverem neki a kocsijaban
Ha ma valaki delutan atvisz kocsival ujpestrol a romai partra akkor cserebe kiverem neki a kocsijaban

Aktív vagy uni srácot keresek. 28éves duci srác vagyok.
sziasztok
30 éves szabolcsi srác vagyok. szeretnék szopni egy, lehetőleg idősebb valakit. helyem nincs, utazni is korlátozottan tudok, de minden megoldás érdekel. napközben is rá szoktam érni, írj és megbeszéljük. képcserések, online kapcsolatra vágyók hanyagoljanak, találkozni szeretnék, nem pedig hetekig levelezni.

Reptéren van vki most?
Hello! Most kalandoznék egy ápolt, normális pasival. Orál vagy akár több is. 11 ker és környéke. Írj üzenetet.
Szentendrén vagy környékén valaki ismerkedne?

Masszirozni tudó, hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkező passziv partnert keresek.
kis farokkal 11..ismerkednék
mackós srác vagyok bp-ről keresek

mackós srác vagyok bp-ről keresek
Gyere most,szopass meg Csákváron,vagy csak verd a számba!
Golden45 nagy kamugèp!
20 perc múlva ott leszek,majd eltűnt
20 perc múlva ott leszek,majd eltűnt
Ma du. Budán leszek, kalandban szívesen benne vagyok!