Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
4.ker szopnek, akár odavissza, hely van 1ig...
Szia! Én nagyon szívesen!
(Ez egy válasz Geri2004 üzenetére (ma 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Sziasztok! Pesten keresek aktív pasit aki nőibe öltöztetne és dugna

Kbarcika környékén valaki?
sziasztok 30 éves szabolcsi srác vagyok. szeretnék szopni egy, lehetőleg idősebb valakit. helyem nincs, utazni is korlátozottan tudok, de minden megoldás érdekel. napközben is rá szoktam érni, írj és megbeszéljük. képcserések, online kapcsolatra vágyók hanyagoljanak, találkozni szeretnék, nem pedig hetekig levelezni.
Sziasztok. Esztergom környékén keresek hellyel rendelkező bi pasit vagy bi férfi tagú párt. Kor alkat mellékes apoltsag dixkrecio fontos
Sziasztok! Harcore szopatóimat keresem egy kiadós bukkake partyra. Érdekes lehet még sok spermájú pasi vagy többlövetű is
Szeretem ha durván faszra húzzák a fejem fuldoklásig közben meg több irányból spriccelnek
Elég mély a torkom, szóval minnél nagyobb annál izgibb
Minél több a jelentkező annál jobb lesz!
Pest megye és Budapest játszik

Szeretem ha durván faszra húzzák a fejem fuldoklásig közben meg több irányból spriccelnek

Minél több a jelentkező annál jobb lesz!

Pest megye és Budapest játszik

Kecskemèten dèlelött hètköznap van helyem. Nagyon szeretek szooni nyalni jol megis lehet többször egumàs utàn baszni szopatni. Ha szerrtnel szàjba seggbe èlvezni szopatni nyalatni akkor irj ràm ès gyere naguon elèlvezhetsz szàjba seggbe ahova akarod.
csepelen passzíval veretném autódban
Ma valaki Délegyházi nudi?
Ma valaki veszprem? 12-13h fele
Jön valaki hokizni hozzám?
Valaki Bp-Dunaújváros-Bp vonalon?
Hétvégén a Berényi nudin ismerkednék,bi pasi vagyok!
ma valaki veszprémben?aki üriteni akar?szopnék egy jot!8-10 ora között leszek a belvárosban.
Miskolcon valaki közös hoky cumi?
Valakinek telelőhetném a száját mostanában rentgeted gecivel ?? A csajom csak szombaton jön haza, és tele vagyok

Reggel 6,6:10 felé M6 Keresztúri pihenő Pécs felé?
Be ülsz mellem eloveszem gyorsan leszopsz és mehetünk tovább
Be ülsz mellem eloveszem gyorsan leszopsz és mehetünk tovább