Hali! 16. Ker Cinkota vagy Nagytarcsa környékén valaki?
Kecskemét +100 km körzetben keresek 18-25 év közötti srácot, vékony vagy izmos kivitelben. Bármire
ujpesten szopnek
Miskolc és környékén, valaki dugható?
Hely kell, vagy autós tali.
Hely kell, vagy autós tali.
Hi.13ba biszex pasik?
Holnapi napra keresek egy 18-25 éves passzív srácot Pest megyében. Írj privátban.
Keresek kizárólag hellyel rendelkező masszőrt , cserébe barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégünk...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban
Valaki ma napközben Veszprémben szabadban? 18 passzív vagyok
Valaki akar szopatni? Bp
ma delutan repter mogott kocsibol popsival kifele leszek... odajossz dugsz lelepsz alapon teljesen zart szopo alarcban várlak...
Hi! Join my community 'Meleg és Bi pasik Travik' in Microsoft Teams: https://teams.live.com/l/community/FEACAW6rNAKOBUqCwI?v=g1
Most valakinek nincs kedve felugrani hozzam és el elveztetni ? Be jössz ruha nélkül varlak álló farokkal és már csinálhatod is! 13ker
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van
Keleti - Bosnyák-Újpalota vonalon valakihez felugornék 16 óra fele.
Ha szeretnéd, hogy kiverjem, akár a párom bugyijára is akkor keress meg. Helyem ma délután van
12:00kor Soroksár CityMarket wc-ben valaki szopna ? Vagy közös maszti ?
Szépvölgyi parkolóba tevez menni valaki? Aktív kanos pasit szopnék!
Dányból keresek srácot.
Privátba írj.
Privátba írj.
Senki aktív Kecskemét? Szopnàk baszhato vagyok segglyuk nyalàs minden érdekel
Balatonberény ma ismerkednék
Aktív pasikkal
Aktív pasikkal