sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Vasárnap egész nap Keszthely kölcsönös hokira, oràlra valaki?
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre:P
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Gyor-Moson-Sopronban holnap hellyel delutan? Legy perverz, irj uzit!
Holnap (vasárnap) este fél hét után 3/4 7 körül kimegyek a Fóti Auchan parkolóba. Ha valaki szeretné, szívesen számba venném.. Amennyiben úgy alakul, be is teheted a fenekembe... Fekete Sanderoval leszek. Felvesznek egy rövid szoknyát. (Lásd a kínálatot és felismerj) . Sok időm nem lesz, elszívok egy cigit (hideg van) várok egy keveset, utána hazamegyek. Ha érdekel írj, úgy biztosan tudunk találkozni és jó lesz Neked. Nekem elsősorban az a lényeg, hogy (mivel exhobicionista vagyok) megmutassam hogy' nézek ki. Másodsorban az, hogy kielégítselek. Az összes többi (vágyaim) másodlagos. Belém élvezhetsz (számba) lehet, hogy le is nyelem... (Valószínűleg...,). De ha csak megdugsz, akkor is belém élvezhetsz. Az szerintem nekem is tetszene..
Valaki most este közös hokira, oralra?
Valaki most este Budapesten? Hely ok 14.ker
Esetleg holnap este?
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyfarkú aktív haverommal ma fogadnánk egy odaadó passzívat Budapesten. Írj privátban!
Bp ma?
Sziasztok!Ma este keresek párt vagy bi pasit!Helyem van Zirc környékén!Írjatok
Nagy szerszámu pasit keresek aki teleelvezne az arcomat. Csak nagyfarkuak írjanak. Képed legyen, nekem is van.
Fehervaron bisex pasi holnap reggel?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Akkor nem csak nekem nem válaszol.
(Ez egy válasz zorka üzenetére (ma 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok reptèren lesz kint valaki 20 óra fele?
Szopatna, dugna valaki Veszprémben vagy Fehérváron? Nyelem is. Írj privibe, ha szereted a nagy popókat
Várpalota és kke ma este diszkrét, alkalmi kaland?
Sziasztok, repteren van most valaki?
Szia, én benn lennék -írj rám.
(Ez egy válasz Portos04 üzenetére (ma 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:43
18:00 után valaki szopna vagy közös maszti ? Vecses Gyál Alsónémedi környékén ? Autóba vagy ha van helyed ?
Aktív srác,pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hétfő délelőtt hely van.

par11799