M5 lajosmizsei pihenöben szegedi oldalon szopok faszt nyalok jol baszhato vagyok. Kamionnal parkolok be 14.30 tol 16 ig szopok baszhattok. Akàr pinàt is kinyalom cigàny is lehet.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Szopnék ma lakás gloryhole arctalanul,névtelenül csak egészséges,diszkrét,férfias pasi írjon
Esztergom környékén cumiznék, kézimunkáznék
A mai napra szopatót keresek.
Sperma imádó vagyok.
Idén még nem nyeltem gecit.
Valaki oltsa már a szomjamat!
Egerben keresek magyar etnikumút.
Sperma imádó vagyok.
Idén még nem nyeltem gecit.
Valaki oltsa már a szomjamat!
Egerben keresek magyar etnikumút.
Ma napközbe szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Ecser üllö vecsés környékén keresek párt közös szopásra nyalásra.csak helyel rendekezö biszex pár keresen privátba délután 1 ig ráérek
Budapesten mostanában valaki?
Ma délelőtt Győr-Tatabánya-Bp vonalon , délután pedig Budapesten keresek uni vagy aktív partnert.
Szia irtam privátba
(Ez egy válasz Zotyesz85 üzenetére (ma 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este repter mogott kocsibol popsival kifele leszek... odajossz dugsz lelepsz alapon teljesen zart szopo alarcban várlak...
Ma délelőtt Soroksári Tesco, Auchan vagy Dél Pest környékén kölcsönös orál az autómban érdekel valakit?
.M5 autooàlya parkolokban bp. Kecskemèt közt du. 14 töl indulok kecskemètre szopok baszhato vagyok. Ha ott vagy ès szopatnàl basznàl kamionban irj megàllok ès szoplak baszhatsz.
Szigetszentmiklón cumiznék
Ma szopnek 11 kerben
Szerda csütörtök péntek Debrecen leszek partnert keresek bi uni vagyok irj privátba
Sziasztok, aktiv partnerem keresem aki felöltöztetne női ruhába aztán jól megdugna. Budapest, hely kell.
Nyíregyházàn lenne igényes fiú aki szopatna?