11 ker valaki kaland?
Szigetszentmiklós valaki ?
Hali. Most éjszakára keresnék 48+ os aktív férfit, velence és vonzáskörzetében. Utazni tudok. Helyem.nincs.
Passzív 24 éves, 68kg, vékony alkatú, szőrös srác vagyok. Női ruhát is kedvelem.
Passzív 24 éves, 68kg, vékony alkatú, szőrös srác vagyok. Női ruhát is kedvelem.
Siófokon,környékén egy kis kalandra valaki?
Mobilis vagyok!
Mobilis vagyok!
Fonyod ma este?
Sziasztok kölcsönös cumi most élvezésig? Bp 8 kerület
Szegény Movie úr nagyon szenved.
Passzívat keresek. Fiatalt.
Megismerkednék olyan úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Sziasztok. Szigetszentmiklóson (Budapest déli agglomeráció) helyem van. Keresem aktív, fiatalos 30-as, macis, borotvált, ápolt fiúként passzív partneremet minden jóra. Privátban írj a részletekért

Közös móka most valaki Bp?
Ma valaki kalandozás budapesten?
Szopni imadot keresek aki szertne találkozni is
Ma este Budán szopatnék szopnék!
Ma Budapesten szexelnék valakivel, akit izgat ha női bugyiban vagyok. Nem vagyok passziv!
Ma este Veszprém megyében aktív bi pasit keresek.
Megismerkednék olyan biszex érdeklódésü úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Szegeden keresek ma estére férfit
Sziasztok. Kölcsönös hoki, Bp? Helyem nincs