Most valaki oral kalandra? Hely ok
Borsod megye aktivak?
Nagyon szeretnék szopni! Most! (+1-2óra) Viszonzás nélkül!
30 as kíváncsi heteroként Aktiv oldal felé ki kacsintakék egy 40 alatti Fejér megyei sráccal. Legyél tapasztalt vagy tapasztalatlan nem számít. Ami fontos a diszkréció a higiénia és az összhang. Jelige : Semmi kapkodás
Szombathelyen most?
Szerdán Tatabányán, Pesten aktív pasi előtt pucsítanék szorgalmasan kéjvágytól telve
Írj, ha van helyed

Gyors anonim kaland ma este?
Szép, kanos faszt szopnék élvezésig maximális diszkréció mellett
Szép, kanos faszt szopnék élvezésig maximális diszkréció mellett

Balatonfüreden vagyok,ma holnap este farkat vernék...Ha vágysz rà,jelezd...Szabolcs vagyok..
Szia holnap is jó neked?
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (tegnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Velence és vonzáskörzetében keresek aktív 48 férfit, sub passzív srác vagyok, enyhén szőrös, utazni tudok, helyed legyen! 25 éves vagyok!!!.
Holnap reggel 7 után Bicskén szopnék
Németországban valaki
leszopnék ma este ápolt farkú férfias pasit délpesti régióban. Kedvelem az érett férfiakat
Írtam privátba.
(Ez egy válasz Szepmihaly üzenetére (tegnap 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:56

Holnap Kazincbarcikán közös masztira, közös orálra és minden jóra valaki?Helyem sajnos most nincs!
Sziasztok ma Karcagon egy kölcsönös orál?
Sziasztok! Bisex férfit, vagy ilyen tagú párt keresek kölcsönös orálra. Békéscsaba és környéke!
Találkoznék ma este lazább együttlétre Budapesten (illetve Budaörs és környéke). Hely kell, vagy autós kalandban is benne lennék.
Csütörtök reggel szopok nyalathatsz baszhato vagyok Kecskemét 6 oràtol kocsival leszek írj szopass bassz meg kell csivalnmegyek ahol jó neked.
Bp?