Hatvan valaki
Bocs' … csütörtökön, azaz ma!
Holnap délután negyed 2 körül az Auchan glory helyett (úgyis foglalt és...) kint a padon fogok ülni. Van kb. fél órám. Ha gondolod odajössz, beülünk a kocsimba, egy félreesőbb helyre elgurulunk és leszoplak. Fekete szandál, fekete short és fehér galléros póló lesz rajtam.
Bp most?
Fel1-1 körül Népliget környékén szopnék… pm, ha érdekel.
Hali
Valaki ózdon akinek egy gyors szopatásra volna kedve ideje?
Helyem van.
Valaki ózdon akinek egy gyors szopatásra volna kedve ideje?
Helyem van.
Szopnek most egy jó farkú pasit.
Holnap reggel valaki torokvesz ut környékén kölcsönös hoki oral érdekelne 7ora környéke?
Szopnek 11 ker
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Bp Bi pasi irja: amikor màr nem birod tovàbb es kivànod vagy valaki leszopjon, akkor jôvôk èn. Irj ha kivànod
Ma szex?
Holnap du. Berènyi nudin ismerkednèk.
Aki szeretné ma estére a 22 éves kerek fiatal szűk popsimat írjon. Pesti vagyok

Miskolc és környéke.Holnap 06-10 között van időm.Szopni akarok kölcsönösen vagy egyoldalúan.Hatudsz helyet,tudok menni.Minden megoldás érdekel.
Sperma imádó idős szopógép vagyok Rákospalotáról. Aki tud szopasson.
Bp vagy környéke..fót stb..nős bi uni akt vagyok,de szopnék ,diszkréten és komplikáciok.nélkül..Lehet random rapid tali..kiveszed beveszem,élvezel,nyelem és mész...Vagy tartos rendszeres..irj beszéljünk találkozzunk.
Van valaki aki ma ráér egy közös hokira, oralra?
Péntek kora délutánra keresünk párként egy bi srácot.. Lehetőleg 30-40 körüli és normál vagy sportos alkattal.. Minimális tapasztalatunk van, de mindkettőnknek bejött ..
Lehetőleg Budapest vagy aki a közelből van ..

Sziasztok. Szigetszentmiklóson helyem van.
Aktív, fiatalos 30-as, macis alkatú, borotvált srácként keresem partneremet minden jóra.
Részletekért írj privátban!
Aktív, fiatalos 30-as, macis alkatú, borotvált srácként keresem partneremet minden jóra.
Részletekért írj privátban!