2. Vagy 3. Kerületben mostanában valaki?
Bipasszív vagyok aktívpartnert keresek. Jászberényben éskörnyékén helyemnincs.
Reptèren van vki?
Holnap (szombat este) érdekel valakit egy kis orális kényeztetés? Dunakeszi, Fót. Vasárnap 18 30 körül szintén lesz egy kis időm rá. Auchan parkolóban kocsiban.
Szia!szivesen mennek hozzad minden jóra
(Ez egy válasz cdkriszti üzenetére (ma 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:38

Mára 07.25. keresek aktív potens férfiakat,akik eljönnének hozzám,szopatnának,seggbe kúrnának. élveznének, tele spriccelnék a számat , arcomat,seggemet,lyukamat fincsi gecivel,és mennének is dolgukra. Egyszerre akár többen is jöhettek..Videózhatod,fotózhatod ahogyan leszoplak,ahogyan seggbe baszol. Éjfélig ráérek.
Mára 07.25. keresek aktív potens férfiakat,akik eljönnének hozzám,szopatnának,seggbe kúrnának. élveznének, tele spriccelnék a számat , arcomat,seggemet,lyukamat fincsi gecivel,és mennének is dolgukra. Egyszerre akár többen is jöhettek..Videózhatod,fotózhatod ahogyan leszoplak,ahogyan seggbe baszol. Éjfélig ráérek.
Egy jo szopas is jatszik
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (ma 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem, szopni kell őt, és a seggét nyalni, esetleg megujjazni.
(Ez egy válasz kiscian üzenetére (ma 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Budán most fogadnék szexpartnert! Szopatni szopni dugatni ujjaztatni!
Szívesen megbasznalak
(Ez egy válasz Nemadommm üzenetére (ma 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:01

Sziasztok! Valakinek nincs kedve segíteni rajtam? Helyen van a 13ba. Be jössz én ruha nélkül várlak és már csinálhatod is! Imádom ha magamra elvezhetek miközben izgatják a seggem

Sziasztok! Valakinek nincs kedve segíteni rajtam? Helyen van a 13ba. Be jössz én ruha nélkül várlak és már csinálhatod is! Imádom ha magamra elvezhetek miközben izgatják a seggem

Miskolc és környéke.Cumizok egyoldalúan vagy kölcsönösen.Tudok menni ha van helyed.
Szombathely-Sárvár környékén ismerkednék biszex férfival, kölcsönös orál vágyakkal.
Dèlpesten vki?
Szio
hova kell menni?
(Ez egy válasz Nemadommm üzenetére (ma 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:12

Szeretkezni szereto partnert keresek, Nograd es kornyeken.
Sziasztok. Szolnoki fiatal hellyel rendelkező pasi van itt?

Ma estére keresnék aktiv partnert fejér megyében!
Sziasztok!
Ma 17 után Nyíregyházán, vagy Debrecenben szopnék egy finomat.
Ma 17 után Nyíregyházán, vagy Debrecenben szopnék egy finomat.